Nøddebrød
SPONSORERET indhold

Nøddebrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her er et brød uden mel. Det består udelukkende af frø, nødder, kerner og æg. Det smager super godt – især til ost, men husk, at der er meget energi i sådan et brød her! Ganske almindeligt ristet rugbrød, kan sagtens stå side om side med dette brød.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
23. maj. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

5 æg (M)
1 dl olivenolie
2 tsk salt
100 g hørfrø
50 g chiafrø
50 g sesamfrø
50 g hampefrø
50 g solsikkefrø
100 g mandler
100 g græskarkerner
100 g hasselnødder
100 g tørrede figner i strimler

Sådan gør du

Rør det hele sammen. Lad dejen trække i 10 minutter, og fyld den i en brødform (gerne non-stick). Bag brødet ved 160 grader uden varmluft i ca. 1 time, eller til skorpen er sprød. Lad brødet køle på en bagerist. Bag gerne brødet dagen i forvejen.

PRØV OGSÅ: Gulerodspandekager

PRØV OGSÅ: Yoghurt med blåbærkompot og kardemomme- mysli

PRØV OGSÅ: Bagte tomater med æg