Opskrift på nudler med kylling og shiitakesvampe
SPONSORERET indhold

Nudler med kylling og shiitakesvampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En meget frisk ret, der enten kan serveres som en lille forret eller som et hovedmåltid i sig selv.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
11. okt. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

50 g friske grønne bønner
1 rødløg
100 g shiitakesvampe (eller markchampignon)
1/2 frisk rød chili
2 tsk sesamolie
100 g kyllingebryst i strimler
4 spsk soja
1 spsk honning
2 knivspids knust, tørret chili
100 g fuldkornsnudler
2 håndfulde frisk basilikum
salt og peber.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    227 Kcal

Skær bønner og rødløg på langs og snit svampene i skiver. Kom en pande på komfuret og steg den friske chili i sesamolien på den varme panden. Steg chilien i 5 sekunder og kom derefter kyllingestrimlerne på.

Tilsæt svampe, bønner og løg og steg alle ingredienserne, til de er gennemstegte. Tilsæt soja og honning og knust tørret chili. Smag til med salt og peber.

Kog nudlerne, vend dem sammen med kylling, frisk basilikum og grøntsagerne på panden ved høj varme i 2-3 min. Servér straks.

Prøv også mager kyllingesalat med urter og ristet rugbrød