Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Nudler
Foto: Anders Schønnemann Nudler

Nudler med pak choi og rejer

Du kan ikke undgå at blive vild med denne ret med den asiatiske kål pak choi og kinarejer.

4
Print

2 spsk sesamfrø
200 g fuldkornsnudler
300 g kinarejer med skal
salt og peber
2 spsk rapsolie
600 g pak choi
2 fed hvidløg
1 dl østerssauce
1 dl grønsagsbouillon
1 bundt frisk koriander

Sådan gør du:

Rist sesamfrøene på en tør pande, til de ‘popper’ og dufter godt. Kog nudlerne som angivet på emballagen. Afdryp nudlerne i en sigte. Pil rejerne. Varm halvdelen af olien på en stor pande. Den skal være rygende varm. Steg rejerne i ca. 2 min. på hver side. Læg dem på en tallerken og krydr med salt og peber. Skær pak choi i både, så de stadig hænger sammen ved stokken. Varm resten af olien på panden og steg pak choi ved høj varme i 3-4 min. Vend kålen undervejs. Kom rejerne tilbage på panden og tilsæt presset hvidløg, østerssauce og grønsagsbouillon. Kog op og vend nudlerne sammen med pak choi, rejer og østerssauce. Drys med sesamfrø og hakket koriander.

Energi pr. person: 360 kcal, protein 27%, kulhydrat 45%, fedt 28%. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad og Pakchoi