Pandekager
SPONSORERET indhold

Pandekager med skinke og ost

Her får du en opskrift på lækre pandekager med skinke og ost til morgenmaden - haps!

Af: Vores Børn, december 2012
21. dec. 2012 | Mad | Vores Børn

Ingredienser:

(4 pers.)

250 g mel

1/2 tsk. salt

5 dl mælk

4 æg

Smør til stegning

Fyld: skinke, revet ost og oregano

Sådan gør du:

Rør æggene sammen, og tilsæt lidt af mælken. Bland mel og salt, og tilsæt det. Rør resten af mælken i langsomt, så den ikke klumper. Lad pandekagedejen hvile i 30 min. Steg pandekagerne i lidt smør på panden. Når pandekagen er stegt på den ene side, lægges lidt ost, skinke og oregano på. Læg pandekagen halvt sammen, så osten smelter.

LÆS OGSÅ: Ymerdrys med rugbrød

LÆS OGSÅ: 7 tip til en rolig morgen