SPONSORERET indhold
Påskesild: Nem opskrift på lækre sild til påskefrokosten
Det behøver ikke at være hverken svært eller besværligt at lave sine egen sild til fx. en hyggelig påskefrokost. Her får du en nem opskrift på lækre sild, der passer perfekt til påske- og julefrokost. Du bruger færdigkøbte sild og serverer silden med en lækker hjemmerørt karrysalat med æg, snittet forårsløg og dild. Se her, hvordan du nemt og hurtigt laver påskens lækreste sild:
(6 prs.) |
Total: 10 min |
Arbejdstid: 5 min
Ingredienser
4 store marinerede sildefileter, f.eks. fra Lykkeberg
æblebåde og persille til pynt
Karrysalat:
1 dl. mayonnaise
1 dl cremefraiche 18 %
1 spsk. revet løg
1 1/2 tsk. tsk. karry
2 hårdkogte æg skåret i små tern
salt, peber
snittet forårsløg og dild til pynt
Tilbehør:
rugbrød
- Skær sildefileterne i mindre stykker. Læg dem i en skål, og pynt med æblebåde og persille.
- Rør ingredienserne til karrysalaten sammen, og smag den til med salt og peber.
- Server silden med karrysalaten pyntet med forårsløg og dild.