
SPONSORERET indhold
Pink hindbærlemonade
Farven på denne skønne lemonade er ikke til at stå for - og så er den til og med nem at lave. Brug lemonaden som den er i stedet for færdigkøbt saft, eller som et lækkert pink pift i diverse drinks og cocktails.
Giver ca. 2 ½ liter færdigblandet lemonade |
Total: 30 min
Ingredienser
3 hele økologiske citroner
1 dl citronsaft
200 g frosne hindbær
500 g sukker
5 dl vand
Sådan laver du lemonade med hindbær:
1. Anbring alle ingredienser i en gryde, og hæld vandet over. Bring blandingen til at simre, og lad den stå og småkoge uden låg i 10 min.
2. Sigt derefter blandingen igennem en fintmasket si, og hæld den på en skoldet flaske.
3. Når den er helt afkølet, blander du den med vand eller danskvand i forholdet 1-4.
4. Servér iskold med isklumper og evt. lidt frisk mynte og et par citronskiver.