Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Sådan laver du forårsminestrone
Foto: Anders Schønnemann Sådan laver du forårsminestrone

Forårsminestrone

Sådan laver du forårsminestrone

plate 2
printer Print

1 dl boghvede
1 lille løg
2 fed hvidløg
olivenolie
1-2 spsk god grøntsagsbouillon, jeg bruger Herbamare
8-10 dl kogende vand

Fyld:
200 g sojabønner
1 håndfuld kørvel
lidt høvlet parmesan
1 bundt brøndkarse

Sådan laver du forårsminestrone

Kog boghveden, til den er mør, ca. 15-20 min, dræn vandet fra, og lad den dryppe af.

Hak løgene fint, og skær hvidløget i tynde skiver. Sautér begge dele i olivenolie, uden at de tager farve (bare et par minutter). Kom bouillon og kogende vand på, og lad det koge op. Tilsæt sojabønner.

Anret boghveden i skåle, og hæld suppen over.

Top med kørvel, parmesan og brøndkarse

LÆS OGSÅ: Gulerodssuppe