
SPONSORERET indhold
Sådan laver du forårsminestrone
2
Ingredienser
1 dl boghvede
1 lille løg
2 fed hvidløg
olivenolie
1-2 spsk god grøntsagsbouillon, jeg bruger Herbamare
8-10 dl kogende vand
Fyld:
200 g sojabønner
1 håndfuld kørvel
lidt høvlet parmesan
1 bundt brøndkarse
Sådan laver du forårsminestrone
Kog boghveden, til den er mør, ca. 15-20 min, dræn vandet fra, og lad den dryppe af.
Hak løgene fint, og skær hvidløget i tynde skiver. Sautér begge dele i olivenolie, uden at de tager farve (bare et par minutter). Kom bouillon og kogende vand på, og lad det koge op. Tilsæt sojabønner.
Anret boghveden i skåle, og hæld suppen over.
Top med kørvel, parmesan og brøndkarse
LÆS OGSÅ: Gulerodssuppe