SPONSORERET indhold
Salatsnacks med plantefars
Prøv denne opskrift på sunde og vegetariske snacks, som består af salatblade, der er toppet med velsmagende plantefars - simpelt og lækkert!
4 personer
Ingredienser
1 pk. plantefars
1 hakket løg
2 spsk. revet frisk ingefær
2 spsk. olie
2 spsk. limesaft
2 spsk. soja
1 spsk. sukker
2 hjertesalat
1 dl græsk yoghurt
1 lille bdt. brøndkarse eller frisk koriander
Sådan gør du:
- Svits plantefars, hakkede løg og ingefær i olie på en pande ca. 5 min.
- Smag til med limesaft, sojasauce og sukker.
- Fordel det på skyllede, afdryppede hjertesalatblade.
- Kom lidt yoghurt og brøndkarse på toppen.
Hvad er plantefars?
- Plantefars er en grøn køderstatning, som er god til f.eks. frikadeller og bøffer.
- Farsen indeholder grøntsager, samt forarbejdede proteinformer som soja- eller glutenprotein.
- For at opnå den kødlignende farve, er farsen farvet med rødbedesaft.
- Plantefars er mere klimaneutralt end f.eks. oksekødsfars, da der bliver udledt mindre CO2 ved produktion.