
SPONSORERET indhold
Selleri-kartoffel-suppe med porre og bacon
4 personer
Ingredienser
500 g rodselleri
400 g kartofler
2 porrer
1 l god hønsebouillon, fx Oscars
1½ dl fløde
citronsaft
salt, peber
125 g bacon i tern
1-2 dl hakket persille
Tilbehør:
baguetter, gerne sprødristede skiver
- Skræl rodsellerien, og skær den i tern. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Rens og skyl porrerne grundigt, og skær dem i skiver.
- Svits rodselleri, kartofler og porre i smør i en gryde, uden at det tager særlig farve. Tilsæt bouillonen, og lad det småkoge ca. 30 min. under låg.
- Mix suppen jævn med en stavblender eller i en blender. Varm suppen op igen, og smag til med fløde, citronsaft, salt og peber.
- Steg baconternene sprøde på en pande, afdryp på køkkenrulle. Drys dem over suppen ved servering sammen med hakket persille.