Selleri-kartoffel-suppe med porre og bacon
SPONSORERET indhold

Selleri-kartoffel-suppe med porre og bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
29. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

500 g rodselleri
400 g kartofler
2 porrer
1 l god hønsebouillon, fx Oscars
1½ dl fløde
citronsaft
salt, peber
125 g bacon i tern
1-2 dl hakket persille
Tilbehør:
baguetter, gerne sprødristede skiver

  1. Skræl rodsellerien, og skær den i tern. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Rens og skyl porrerne grundigt, og skær dem i skiver.
  2. Svits rodselleri, kartofler og porre i smør i en gryde, uden at det tager særlig farve. Tilsæt bouillonen, og lad det småkoge ca. 30 min. under låg.
  3. Mix suppen jævn med en stavblender eller i en blender. Varm suppen op igen, og smag til med fløde, citronsaft, salt og peber.
  4. Steg baconternene sprøde på en pande, afdryp på køkkenrulle. Drys dem over suppen ved servering sammen med hakket persille.