GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Slanke klassikere: Fiskefrikadeller
Foto: Maria Warnke Nørregaard Sunde fiskefrikadeller.

Slanke klassikere: Fiskefrikadeller

Med få justeringer i de klassiske familieretter kan du sagtens holde dig FIT og være med på familiens menu. Prøv for eksempel disse lækre fiskefrikadeller med honningbagte guleroder til.

printer Print
clock 45 minutter
plate 4 personer
  1. Kom fiskekødet i en blender eller foodprocessor, blend det med mel, æg, citronskal samt krydderurter, forårsløg, salt og peber.
  2. Spæd med mælken i lidt efter lidt, til farsen har en passende konsistens.
  3. Del og form farsen til 12 frikadeller, og steg dem gyldne på begge sider i olivenolie.
  4. Flæk gulerødderne igennem på langs, og vend dem med olivenolie, honning samt salt og peber.
  5. Bred dem ud på en plade med bagepapir, og bag dem ved 225 grader varmluft, til de er møre, men stadig har bid.
  6. Rør og smag fraichen til med den grofthakkede sennepspickles samt salt og peber.
  7. Servér frikadellerne med de bagte gulerødder samt remoulade og brøndkarse.
Energi pr. person:
309 Kcal
Fedt:
21 %
Protein:
42 %
Kulhydrat:
37 %

Sådan gør du:

  1. Kom fiskekødet i en blender eller foodprocessor, blend det med mel, æg, citronskal samt krydderurter, forårsløg, salt og peber.
  2. Spæd med mælken i lidt efter lidt, til farsen har en passende konsistens.
  3. Del og form farsen til 12 frikadeller, og steg dem gyldne på begge sider i olivenolie.
  4. Flæk gulerødderne igennem på langs, og vend dem med olivenolie, honning samt salt og peber.
  5. Bred dem ud på en plade med bagepapir, og bag dem ved 225 grader varmluft, til de er møre, men stadig har bid.
  6. Rør og smag fraichen til med den grofthakkede sennepspickles samt salt og peber.
  7. Servér frikadellerne med de bagte gulerødder samt remoulade og brøndkarse.
Se, hvad vi ellers skriver om: Aftensmad, Sund aftensmad, Fiskefrikadeller og Hovedret