
Nemme ispinde med jordbær og kokosmælk
Det er nemt at lave hjemmelavede ispinde, der både er sunde og smager himmelsk. Disse er lavet på jordbær og kokosmælk, der er en herlig kombination.
plate
8 stk.
Af Ditte Ingemann
Ingredienser
- 200 g friske jordbær
- 2 spsk flormelis
- 1 dåse alm. kokosmælk
- saft fra 1 lime
- ½ tsk ren vaniljepulver
- 3 spsk flormelis
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 110 Kcal
- Fedt:
- 68 %
- Protein:
- 3 %
- Kulhydrat:
- 29 %
Sådan gør du:
- Mos jordbær godt sammen med flormelis til en tyk grød. Rør kokosmælk, limesaft, vanilje og flormelis godt sammen, og smag til.
- Fordel en spsk af jordbærblandingen i bunden af 8 ispindeforme, hæld kokosmælkblandingen over, og fyld formene ⅔ op.
- Kom en smule mere jordbær i formene, og top med resten af kokosmælken. Stil dem på frost i mindst 3-4 timer, eller indtil de skal serveres.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde desserter, Hjemmelavet is, Ispinde, Dessert, Ditte Ingemann og Jordbær
Få vores NYHEDSBREV: