ispinde
Foto: Ditte Ingemann Sommer er lig med lækre is.

Nemme ispinde med jordbær og kokosmælk

Det er nemt at lave hjemmelavede ispinde, der både er sunde og smager himmelsk. Disse er lavet på jordbær og kokosmælk, der er en herlig kombination.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 8 stk.

  • 200 g friske jordbær
  • 2 spsk flormelis
  • 1 dåse alm. kokosmælk
  • saft fra 1 lime
  • ½ tsk ren vaniljepulver
  • 3 spsk flormelis
Energi pr. person:
110 Kcal
Fedt:
68 %
Protein:
3 %
Kulhydrat:
29 %

Sådan gør du:

  1. Mos jordbær godt sammen med flormelis til en tyk grød. Rør kokosmælk, limesaft, vanilje og flormelis godt sammen, og smag til.
  2. Fordel en spsk af jordbærblandingen i bunden af 8 ispindeforme, hæld kokosmælkblandingen over, og fyld formene ⅔ op.
  3. Kom en smule mere jordbær i formene, og top med resten af kokosmælken. Stil dem på frost i mindst 3-4 timer, eller indtil de skal serveres.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde desserter, Hjemmelavet is, Ispinde, Dessert, Ditte Ingemann og Jordbær