ispinde
SPONSORERET indhold

Nemme ispinde med jordbær og kokosmælk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er nemt at lave hjemmelavede ispinde, der både er sunde og smager himmelsk. Disse er lavet på jordbær og kokosmælk, der er en herlig kombination.

Af: Ditte Ingemann Foto: Ditte Ingemann
27. jun. 2022 | Opskrift | Fit living
8 stk.

Ingredienser

  • 200 g friske jordbær
  • 2 spsk flormelis
  • 1 dåse alm. kokosmælk
  • saft fra 1 lime
  • ½ tsk ren vaniljepulver
  • 3 spsk flormelis

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    110 Kcal
  • Fedt:
    68 %
  • Protein:
    3 %
  • Kulhydrat:
    29 %

Sådan gør du:

  1. Mos jordbær godt sammen med flormelis til en tyk grød. Rør kokosmælk, limesaft, vanilje og flormelis godt sammen, og smag til.
  2. Fordel en spsk af jordbærblandingen i bunden af 8 ispindeforme, hæld kokosmælkblandingen over, og fyld formene ⅔ op.
  3. Kom en smule mere jordbær i formene, og top med resten af kokosmælken. Stil dem på frost i mindst 3-4 timer, eller indtil de skal serveres.

Anbefalet til dig