Spaghetti med mørbrad
SPONSORERET indhold

Spaghetti med mørbrad

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Svinemørbrad er en rigtig protein-booster, som højner din fedtforbrænding, mætter hurtigt og i lang tid, ligesom det stabiliserer dit blodsukker.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
19. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

800 g svinekød
olivenolie til pensling
2 spsk miks af peberkorn
salt
150 g fuldkornsspaghetti
1 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
1 tsk ingefær, friskrevet
1 stk broccoli
350 g grønne bønner (friske eller fra frost)
3 forårsløg
2 spsk østerssauce
2 spsk tamarisoja
1 dl vand
1 bundt frisk timian eller persille til pynt

Sådan gør du

1/ Tænd ovnen på 200 grader.

2/ Puds svinemørbraden for sener. Pensl den med olie, og drys med knuste peberkorn. Drys med salt. Kom den i ovnen i ca. 25 min.

3/ Kog spaghettien i ca. 5 min. Hæld vandet fra, vend den i olivenolie, og stil den til side.

4/ Kom fedtstof på panden, og svits skiver af hvidløg sammen med revet ingefær i ca. 1/2 min. Pluk broccoli til buketter. Put broccolibuketter, grønne bønner og forårsløg skåret i ca. 5 cm lange stykker på panden. Tilsæt østerssauce, soja og vand, og lad det simre ca. 3-4 min.

5/ Tilsæt til sidst spaghettien lige før servering, og bland rundt. Pynt med frisk timian.

400 kcal. pr. person.

SE OGÅ på Boligliv.dk: 2 x nem og lækker pasta

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter