-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Sprød kålsalat
Denne salat er helt sprød og lækker, lige når den er samlet. Trækker den lidt,falder den sammen og bliver helt marineret og anderledes, men stadig super skøn! Begge dele virker. Er du mest til den sprøde version, så pak dressingen for sig og vend den over inden servering.
Tilbehør til 3-4
Ingredienser
- Kålsalat:
- ½ blomkål
- ¼ rødkål
- ½ spidskål
- 3 radiser
- isvand
- Dressing:
- ½ dl citronsaft
- 2 spsk flydende honning
- 3-4 spsk olivenolie
- 1 spsk blå birkes
- salt
Sådan gør du
- Kålsalat:
- Skær al kålen og radiserne i tynde strimler, gerne på et mandolinjern. Kom det hele i en skål eller bøtte med isvand. Lad det stå i koldt vand i mindst 20 minutter, eller op til et døgn i køleskab. Så bliver grøntsagerne helt sprøde og skønne.
- Dressing:
- Rør citron med honning, olie og birkes. Smag til med salt. Dryp kålen helt af, inden du vender den med dressing. Pak gerne salaten i et stort sylteglas med dressing på eller on the side.
PRØV OGSÅ: Grøn salat med sukkerærter og dilddressing
PRØV OGSÅ: Hummer med sommerkartoffelsalat