Sprød kålsalat
SPONSORERET indhold

Sprød kålsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne salat er helt sprød og lækker, lige når den er samlet. Trækker den lidt,falder den sammen og bliver helt marineret og anderledes, men stadig super skøn! Begge dele virker. Er du mest til den sprøde version, så pak dressingen for sig og vend den over inden servering.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
08. aug. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
Tilbehør til 3-4

Ingredienser

Kålsalat:
½ blomkål
¼ rødkål
½ spidskål
3 radiser
isvand

Dressing:
½ dl citronsaft
2 spsk flydende honning
3-4 spsk olivenolie
1 spsk blå birkes
salt

Sådan gør du

Kålsalat:
Skær al kålen og radiserne i tynde strimler, gerne på et mandolinjern. Kom det hele i en skål eller bøtte med isvand. Lad det stå i koldt vand i mindst 20 minutter, eller op til et døgn i køleskab. Så bliver grøntsagerne helt sprøde og skønne.

Dressing:
Rør citron med honning, olie og birkes. Smag til med salt. Dryp kålen helt af, inden du vender den med dressing. Pak gerne salaten i et stort sylteglas med dressing på eller on the side.

PRØV OGSÅ: Grøn salat med sukkerærter og dilddressing

PRØV OGSÅ: Hummer med sommerkartoffelsalat

PRØV OGSÅ: Grøn-i-grøn salat med bacon og senneps-vinaigrette