Billede 1 - Sprøde pita-chips med radisedip

Sprøde pita-chips med radisedip

(6 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Bagetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 2 dl græsk yoghurt (evt. halvdelen rygeost)
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 usprøjtet citron
  • 1 bdt radiser
  • 1 bdt persille eller mynte
  • salt og peber
  • Chips:
  • 3-4 pitabrød – gerne grove
  • 2-3 spsk olivenolie
  • Drys:
  • nigellafrø (jomfru i det grønne), birkes, sesam eller hørfrø

SÅDAN GØR DU

  1. Tænd ovnen på 180 gradervarmluft.Flæk pitabrødene påden flade led og pensl„indersiderne“ med olivenolie. Drys evt. med frø og del hver pitacirkel i 6-8 trekanter. Læg dem på bageplader med bagepapir og bag dem sprøde 8-10 min.
  2. Rør yoghurten cremet og tilsæt sennep ogfintrevet citronskal. Smag til med citronsaft,salt og peber.
  3. Rens radiserne og skær dem i tynde skiver ellerbittesmå tern. Hvisradisebladene er pæne, så skyl, tør og hakdem. Skyl persille ellermynte og hak den.
  4. Rør radiser og grønt i dippenog server med de sprøde pitachips.