-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Sprøde pita-chips med radisedip
(6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Bagetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 2 dl græsk yoghurt (evt. halvdelen rygeost)
- 1 tsk dijonsennep
- 1 usprøjtet citron
- 1 bdt radiser
- 1 bdt persille eller mynte
- salt og peber
- Chips:
- 3-4 pitabrød – gerne grove
- 2-3 spsk olivenolie
- Drys:
- nigellafrø (jomfru i det grønne), birkes, sesam eller hørfrø
SÅDAN GØR DU
- Tænd ovnen på 180 gradervarmluft.Flæk pitabrødene påden flade led og pensl„indersiderne“ med olivenolie. Drys evt. med frø og del hver pitacirkel i 6-8 trekanter. Læg dem på bageplader med bagepapir og bag dem sprøde 8-10 min.
- Rør yoghurten cremet og tilsæt sennep ogfintrevet citronskal. Smag til med citronsaft,salt og peber.
- Rens radiserne og skær dem i tynde skiver ellerbittesmå tern. Hvisradisebladene er pæne, så skyl, tør og hakdem. Skyl persille ellermynte og hak den.
- Rør radiser og grønt i dippenog server med de sprøde pitachips.