Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Sprøde pita-chips med radisedip
Foto: Thomas Hergaard

Sprøde pita-chips med radisedip - opskrift fra Hjemmet

Sprøde pita-chips med radisedip

(6 personer)
Print

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 dl græsk yoghurt (evt. halvdelen rygeost)
1 tsk dijonsennep
1 usprøjtet citron
1 bdt radiser
1 bdt persille eller mynte
salt og peber
Chips:
3-4 pitabrød – gerne grove
2-3 spsk olivenolie
Drys:
nigellafrø (jomfru i det grønne), birkes, sesam eller hørfrø

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Flæk pitabrødene på den flade led og pensl „indersiderne“ med olivenolie. Drys evt. med frø og del hver pitacirkel i 6-8 trekanter. Læg dem på bageplader med bagepapir og bag dem sprøde 8-10 min.
  2. Rør yoghurten cremet og tilsæt sennep og fintrevet citronskal. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Rens radiserne og skær dem i tynde skiver eller bittesmå tern. Hvis radisebladene er pæne, så skyl, tør og hak dem. Skyl persille eller mynte og hak den.
  4. Rør radiser og grønt i dippen og server med de sprøde pitachips.
Se, hvad vi ellers skriver om: Tilbehør