Opskrift på stegte jomfruhummerhaler med fennikel og dild
SPONSORERET indhold

Stegte jomfruhummerhaler med fennikel og dild

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
01. okt. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

¼-½ fennikel
6-8 store jomfruhummerhaler
1 spsk olivenolie
½ fed hvidløg, finthakket
salt og peber

2 spsk citronsaft
1½ spsk olivenolie
salt og peber
2 spsk dild, groft plukket.

Tilbehør: Brød

Sådan gør du

Snit fennikel i tynde skiver på et mandolinjern. Har du ikke sådan et, så snit det så fint som muligt i hånden. Pil jomfruhummerhalerne ud af skallerne, og giv dem et snit på rygside. Fjern og kasser den sorte streng.

Opvarm en pande med olivenolie og steg jomfruhummerhalerne 2 min. på hver side. Tilsæt til sidst hvidløg og steg fortsat 1 min. Krydr de stegte jomfruhummere med salt, peber og placer dem på en tallerken.

Krydr fintsnittet fennikel med citronsaft, olivenolie, salt, peber og dild.
Anret 2 små tallerkener med fennikelsalat og stegte jomfruhummere.
Kom lidt ekstra dild henover og spis brød til.

TIP: Kan du ikke skaffe jomfruhummerhaler, kan du i stedet bruge tigerrejer i stedet.