Opskrift på stegte jomfruhummerhaler med fennikel og dild
Foto: Line Thit Klein Stegte jomfruhummerhaler med fennikel og dild

Opskrift på stegte jomfruhummerhaler med fennikel og dild

Stegte jomfruhummerhaler med fennikel og dild

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 Person(er)

¼-½ fennikel
6-8 store jomfruhummerhaler
1 spsk olivenolie
½ fed hvidløg, finthakket
salt og peber

2 spsk citronsaft
1½ spsk olivenolie
salt og peber
2 spsk dild, groft plukket.

Tilbehør: Brød

Sådan gør du

Snit fennikel i tynde skiver på et mandolinjern. Har du ikke sådan et, så snit det så fint som muligt i hånden. Pil jomfruhummerhalerne ud af skallerne, og giv dem et snit på rygside. Fjern og kasser den sorte streng.

Opvarm en pande med olivenolie og steg jomfruhummerhalerne 2 min. på hver side. Tilsæt til sidst hvidløg og steg fortsat 1 min. Krydr de stegte jomfruhummere med salt, peber og placer dem på en tallerken.

Krydr fintsnittet fennikel med citronsaft, olivenolie, salt, peber og dild.
Anret 2 små tallerkener med fennikelsalat og stegte jomfruhummere.
Kom lidt ekstra dild henover og spis brød til.

TIP: Kan du ikke skaffe jomfruhummerhaler, kan du i stedet bruge tigerrejer i stedet.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Skaldyr, Dansk mad, Jomfruhummer, Nytårsforret, Forret og Frokost