-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Stegte jomfruhummerhaler med fennikel og dild
2
Ingredienser
- ¼-½ fennikel
- 6-8 store jomfruhummerhaler
- 1 spsk olivenolie
- ½ fed hvidløg, finthakket
- salt og peber
- 2 spsk citronsaft
- 1½ spsk olivenolie
- salt og peber
- 2 spsk dild, groft plukket.
- Tilbehør: Brød
Sådan gør du
- Snit fennikel i tynde skiver på et mandolinjern. Har du ikke sådan et, så snit det så fint som muligt i hånden. Pil jomfruhummerhalerne ud af skallerne, og giv dem et snit på rygside. Fjern og kasser den sorte streng.
- Opvarm en pande med olivenolie og steg jomfruhummerhalerne 2 min. på hver side. Tilsæt til sidst hvidløg og steg fortsat 1 min. Krydr de stegte jomfruhummere med salt, peber og placer dem på en tallerken.
- Krydr fintsnittet fennikel med citronsaft, olivenolie, salt, peber og dild.
- Anret 2 små tallerkener med fennikelsalat og stegte jomfruhummere.
- Kom lidt ekstra dild henover og spis brød til.
- TIP: Kan du ikke skaffe jomfruhummerhaler, kan du i stedet bruge tigerrejer i stedet.