Stor cookie a la kanelsnegl
SPONSORERET indhold

Stor kanelsnegl-cookie

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En kæmpestor cookie forklædt som kanelsnegl lyder måske lidt skørt, men det smager genialt godt. En skøn hybrid af to meget populære kager. Kæmpe-kanelsnegls-cookien vil helt sikkert gøre lykke til både børnefødselsdage og på kaffebordet. Opskriften får du her:

Af: Maja Ambeck Vase Foto: Maja Ambeck Vase
07. aug. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
Kanelsnegl-cookie til 8 personer | Total: en time

Ingredienser

Cookie:
75 g blødt smør
150 g brun farin
1 æg
150 g hvedemel
½ tsk bagepulver
1 nip salt

Remonce:
75 g blødt smør
75 g brun farin
1 spsk stødt kanel

Glasur:
100 g flormelis
1-2 spsk vand
1 tsk frysetørret hindbær

Sådan bager du kanelsnegl-cookie

Cookie:
1. Pisk smør og farin let og luftigt i en skål. Tilsæt ægget.

2. Bland mel, bagepulver og salt, og rør det i. Rul dejen ud i en firkant (ca. ½ cm tyk) mellem to stykker bagepapir, og lad den hvile i køleskabet i ca. 1 time.

Remonce:
3. Pisk smør, brun farin og kanel sammen i en skål, og smør den ud på cookiedejen.

4. Skær smalle stænger (2-3 cm brede) af dejen. Rul en af stængerne sammen til en kanelsnegl, og placer den i midten af en rund form (16- 18 cm i diameter).

5. Vikl resten af stængerne omkring den lille snegl, så du får 1 stor kanelsnegl. Bag kanelsneglecookien i ca. 20 minutter ved 200 grader, og lad den køle helt af.

Glasur:
6. Rør flormelis og vand til tyk glasur, og kom den i en sprøjtepose med lille tylle. Sprøjt en spiral ud på kanelsneglecookien, og pynt med frysetørret hindbær.

Anbefalet til dig