Agurkesalat er bedst, når den er hjemmelavet
SPONSORERET indhold

Agurkesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hjemmelavet agurkesalat - det ultimative overskudslækkeri til julefrokosten!

Af: Mette Helbæk Foto: Stine Christiansen / Skovdal
05. dec. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Til 2 glas agurkesalat:
4 agurker
1 spsk fint salt

Eddikelage
2 dl æblecidereddike
2 dl vand
1 dl sukker
10 peberkorn
1 laurbærblad

Sylteglas og stærk spiritus (f.eks. vodka)

Sådan laver du agurkesalat:

Skær agurkerne i helt tynde skiver med din skarpeste kniv eller allerhelst en mandolin. Kom dem op i en stor sigte, og drys salt over. Gnid saltet godt ind i agurkerne og lad agurkerne dryppe af i ½ time. Fordel dem i sylteglas, som er skoldet og skyllet i stærk spiritus.

Kog alle ingredienser til eddikelagen op. Hæld den varme eddikelage over agurkeskiverne og luk glassene til.

Stil glassene mørkt og køligt i mindst 3 timer. Uåbnet kan de holde sig mindst ½ år på køl.

SE OGSÅ: Sådan laver du leverpostej