Timiansnegle
Foto: Tia Borgsmidt Timiansnegle smager skønt!

Timiansnegle

Prøv opskriften på disse snegle med timian, der er perfekte som snacks og flotte på en buffet.

printer Print
plate 18 stk.

Dej:

25 g gær
1¾ dl lunkent vand
¾ tsk. salt
100 g fuldkornshvedemel f.eks. ølandsfuldkornshvedemel
ca. 150 g hvedemel, gerne italiensk tipo 00 eller pizzamel

Fyld:

4 spsk. finthakket timian eller rosmarin
3 kogte, mosede æggestore kartofler
4 spsk. olivenolie
250 g reven frisk mozzarella
1 spsk. olivenolie

Desuden:

2 spsk. olivenolie til at dryppe over

Pynt:

evt. frisk timian

Sådan gør du:

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig.
  2. Lad den hæve tildækket ca. 1 time. Del dejen i 2 stykker. Rul dem hver ud i rektangler (10 cm x 18 cm).
  3. Miks timian, kartofler, olivenolie og mozzarella sammen i en foodprocessor. Fordel det over dejbundene.
  4. Rul sammen til roulader, og skær i 2 cm tykke skiver, så du i alt har 18 snegle.
  5. Læg dem på bagepapir. Dryp med lidt olivenolie.
  6. Bag sneglene ca. 18 min. ved 200 gr. Pynt evt. med frisk timian.
Se, hvad vi ellers skriver om: Madpakke, Bagning, Snacks og Bageopskrifter