Timiansnegle
SPONSORERET indhold

Timiansnegle

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv opskriften på disse snegle med timian, der er perfekte som snacks og flotte på en buffet.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
03. okt. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
18 stk.

Ingredienser

Dej:

25 g gær
1¾ dl lunkent vand
¾ tsk. salt
100 g fuldkornshvedemel f.eks. ølandsfuldkornshvedemel
ca. 150 g hvedemel, gerne italiensk tipo 00 eller pizzamel

Fyld:

4 spsk. finthakket timian eller rosmarin
3 kogte, mosede æggestore kartofler
4 spsk. olivenolie
250 g reven frisk mozzarella
1 spsk. olivenolie

Desuden:

2 spsk. olivenolie til at dryppe over

Pynt:

evt. frisk timian

Sådan gør du:

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig.
  2. Lad den hæve tildækket ca. 1 time. Del dejen i 2 stykker. Rul dem hver ud i rektangler (10 cm x 18 cm).
  3. Miks timian, kartofler, olivenolie og mozzarella sammen i en foodprocessor. Fordel det over dejbundene.
  4. Rul sammen til roulader, og skær i 2 cm tykke skiver, så du i alt har 18 snegle.
  5. Læg dem på bagepapir. Dryp med lidt olivenolie.
  6. Bag sneglene ca. 18 min. ved 200 gr. Pynt evt. med frisk timian.

Anbefalet til dig