
SPONSORERET indhold
Tiramisu med karamel
Den skønne italienske dessert i en skøn ny version med karamel - hvis du er vild med tiramisu og karamel, vil du elske denne opskrift.
6 pers.
Ingredienser
TIDSFORBRUG: 7 TIMER
HERAF ARBEJDSTID: 1 TIME
4 pasteuriserede æggeblommer, svarer til 2 af de små bægre
3 spsk. sukker
500 g mascarpone
3 pasteuriserede æggehvider, svarer til 2 af de små bægre
2 dl god kaffe
1 dl Kahlua
20 ladyfingers
Karameltopping:
2 spsk. sukker
2 spsk. lys sirup
4 spsk. piskefløde
10 g smør
Desuden:
75 g høvlede chokoladespåner af mørk chokolade
- Pisk æggeblommerne med sukkeret, til det er cremet. Pisk mascarponen i.
- Pisk ægghviderne stive, og vend dem i.
- Bland den afkølede kaffe med Kahlua. Dyp ladyfingers heri.
- Læg dem lagvist med cremen i et fad. Slut med creme.
- Stil fadet tildækket i køleskabet 4-6 timer.
- Kog ingredienserne til karamellen sammen 5 min. Afkøl. Den skal være flydende.
- Pynt tiramisuen med karamellen og høvlede chokoladespåner.
PRØV OGSÅ: Oreomuffins med chokoladecreme