Tiramisu med karamel
SPONSORERET indhold

Tiramisu med karamel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den skønne italienske dessert i en skøn ny version med karamel - hvis du er vild med tiramisu og karamel, vil du elske denne opskrift.

01. mar. 2019 | Mad | Hendes Verden
6 pers.

Ingredienser

TIDSFORBRUG: 7 TIMER
HERAF ARBEJDSTID: 1 TIME
4 pasteuriserede æggeblommer, svarer til 2 af de små bægre
3 spsk. sukker
500 g mascarpone
3 pasteuriserede æggehvider, svarer til 2 af de små bægre
2 dl god kaffe
1 dl Kahlua
20 ladyfingers

Karameltopping:
2 spsk. sukker
2 spsk. lys sirup
4 spsk. piskefløde
10 g smør

Desuden:
75 g høvlede chokoladespåner af mørk chokolade

  1. Pisk æggeblommerne med sukkeret, til det er cremet. Pisk mascarponen i.
  2. Pisk ægghviderne stive, og vend dem i.
  3. Bland den afkølede kaffe med Kahlua. Dyp ladyfingers heri.
  4. Læg dem lagvist med cremen i et fad. Slut med creme.
  5. Stil fadet tildækket i køleskabet 4-6 timer.
  6. Kog ingredienserne til karamellen sammen 5 min. Afkøl. Den skal være flydende.
  7. Pynt tiramisuen med karamellen og høvlede chokoladespåner.

    PRØV OGSÅ: Oreomuffins med chokoladecreme