Tortillachips med avocadodip
SPONSORERET indhold

Tortillachips med avocadodip

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den sprøde tortillachip påvirker dit blodsukker langsomt, og dippen af avocado og skyr sikrer, at du får sundt fedt.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
08. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

6 portioner

4 stk tortilla majspandekager, fuldkorn (lille størrelse)
2 dl olivenolie
salt

Avocadodip med løvstikke:
2 avocadoer
frisk løvstikke, finthakket
salt og peber
2 spsk citronsaft

Skyrmayo:
300 g skyr
1 spsk mayonnaise
salt

Sådan gør du

1/ Skær tortillaerne i kvarte. Skær dem derefter ud i små trekanter, så du får en masse små trekanter.

2/ Varm olien op på en pande eller en kasserolle, og tilsæt lidt salt. Skru lidt ned for varmen, så olien ikke brænder på.

3/ Læg 6-10 stykker tortilla i olien ad gangen. Når de bliver gyldne i kanten, vender du dem med en gaffel, en hulske og/eller en grydeske. Tag dem op af olien, og kom nye tortillastykker i. Læg dem derefter på et stykke køkkenrulle, og lad dem dryppe af.

4/ Drys evt. med lidt ekstra salt, når de er færdige.

5/ Mos avocadoerne, og tilsæt finthakket løvstikke, salt, peber og citronsaft.

6/ Rør skyr og mayonnaisen sammen, smag til med salt. Dyp dine tortillachips i avocadodip og skyrmayo.

[250 kcal pr. portion]

SE OGSÅ på Boligliv.dk: Bag til den lille sult

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter