Hjemmelavet hindbærsorbet
SPONSORERET indhold

Verdens bedste hindbærsorbet

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Let og vanvittig lækker hindbærsorbet, der smager af solskin og varme sommerdage. Spis den direkte fra ismaskinen, tryl den til små, læskende ispinde, eller server den som friskt tilbehør til en tung chokoladekage!

Af: Maja Ambeck Vase Foto: Maja Ambeck Vase
05. aug. 2021 | Mad | ALT for damerne
Hindbærsorbet 4 personer | Total: en time

Ingredienser

Af Maja Ambeck Vase

500 g hindbær
100 g sukker
½ citron, saften heraf

Sådan laver du sorbet

  1. Bring hindbær og sukker i kog i en gryde, og lad det simre et øjeblik.
  2. Tag gryden af varmen, og blend massen.
  3. Si kerner fra, og smag til med citronsaft.
  4. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine.

    Tip:
    Lav isen af solmodne hindbær – evt. fra sidste års høst. Det kan smages.

 

Anbefalet til dig