Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Hjemmelavet hindbærsorbet
Foto: Maja Ambeck Vase Vanvittig lækker hindbærsorbet, der smager af solskin og varme sommerdage.

Opskrift på verdens bedste hindbærsorbet

Verdens bedste hindbærsorbet

Let og vanvittig lækker hindbærsorbet, der smager af solskin og varme sommerdage. Spis den direkte fra ismaskinen, tryl den til små, læskende ispinde, eller server den som friskt tilbehør til en tung chokoladekage!

clock en time
printer Print
plate Hindbærsorbet 4 personer

Af Maja Ambeck Vase

500 g hindbær
100 g sukker
½ citron, saften heraf

Sådan laver du sorbet

Bring hindbær og sukker i kog i en gryde, og lad det simre et øjeblik. Tag gryden af varmen, og blend massen. Si kerner fra, og smag til med citronsaft. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine.

Tip:
Lav isen af solmodne hindbær – evt. fra sidste års høst. Det kan smages.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Hindbær, Hjemmelavet is, Søde sager og Dessert