Wraps med sød kartoffel, feta og granatæble
SPONSORERET indhold

Wraps med sød kartoffel, feta og granatæble

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvis frokosten skal være sund, kan du med fordel planlægge den hjemmefra. Prøv disse wraps der smager skønt og er perfekte at have med på farten!

Af: Mai Knauer Foto: Columbus Leth
10. jun. 2020 | Opskrift | Fit living
2 personer

Ingredienser

  • 1 lille sød kartoffel
  • ½ tsk. stødt spidskommen
  • ½ tsk. stødt gurkemeje
  • ½ tsk. havsalt
  • ¼ tsk. sort peber
  • 1 tsk. olivenolie
  • 2 fuldkornstortillas
  • 50 g spinatblade
  • 6 radisser
  • 1 æg
  • 20 g gedefeta
  • 20 g granatæblekerner
  • 1 spsk. tahin
  • Havsalt
  • Friskkværnet peber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    374 Kcal
  • Fedt:
    36 %
  • Protein:
    15 %
  • Kulhydrat:
    49 %

Sådan gør du:

  1. Varm ovnen op til 200 grader. Skyl og skrub den søde kartoffel, og skær den i både. Bland alle krydderierne med olien, pensl bådene, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Bag dem i ovnen i 20-30 minutter, til de er gyldne og sprøde i kanten. Tag dem ud af ovnen, og stil dem til side.
  3. Varm tortillaerne i ovnen et par minutter, og læg dem på et skærebræt. Kom skyllede og tørrede spinatblade i midten af hver tortilla, derefter kartoffelbåde ovenpå og radiser i skiver.
  4. Kog ægget i otte minutter, til det er hårdkogt. Skær det i både, og fordel det på de to tortillaer. Drys med feta og granatæblekerner til sidst.
  5. Fortynd eventuelt din tahin med lidt vand, og dryp den over tortillaerne sammen med lidt salt og peber.
  6. Fold forsigtigt det nederste af tortillaen op, så det dækker fyldet, og fold siderne ind over midten. Pak madpapir omkring, og bind sammen med en snor, eller læg din wrap i en beholder i passende størrelse.

Anbefalet til dig