-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Pasta med sej og krydret tomatsauce
Mangler du også lidt inspiration til at få sneget fisk ind på menuen hver uge? Så prøv denne opskrift på lækker aftensmad med fisk og pasta, som er både let og hurtigt at lave.
4 personer
Ingredienser
- 600 g lyssej
- 300 g pasta f.eks. fuldkornsrør
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1-2 tsk. tørrede chiliflager
- 2 spsk. olivenolie
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- evt. 12 spsk. hakkede kapers
- evt. 1 spsk. hakket ansjos fra glas eller worchestersauce
- 1 forårsløg
- 3-4 spsk. hakket bredbladet persille
- Tilbehør:
- salat
Sådan laver du pasta med sej og tomatsauce
- Kog pastaen, og afdryp den.
- Svits løg, hvidløg og chili i olivenolie.
- Kom flåede, hakkede tomater, kapers og evt. ansjos i, og lad det småkoge 4-5 min. Smag til med salt og peber.
- Kom fisketern i, og kog op. Lad dem småkoge med 3 min. under låg.
- Vend det forsigtig i pastaen.
- Drys snittet forårsløg, persille og evt. lidt ekstra kapers over.