-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Råkostsalat med fetadressing
Denne råkostsalat er nem at lave. Den går til både kød og fisk. Brug den også til din aftensmad. Mætter dejligt og indeholder proteiner fra fetaen.
Næringsindhold
- Energi pr. person:100 Kcal
6
Ingredienser
- 300 g gulerod
- 1 bundt blegselleri
- 1 spsk Nigellafrø
- 20 g rapsolie med citron
- Evt. 3 drb. flydende sødemiddel
- Saften fra en halv citron
- 1 knsp kardemomme
- Salt og peber
- 150 g feta 16%
Sådan laver du råkost
- Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern. Snit blegsellerien i meget tynde skiver. Bland det i en skål. Rist nigella frøene på en tør pande ca 2-4 min. Ryst undervejs. Læg dem på en tallerken.
- Bland olie, flydende sødemiddel, citronsaft, kardemomme og lidt salt og peber i en skål. Vend det i råkosten. Mos fetaen ind i råkosten med hænderne. Drys med ristede nigellafrø.