Opskrift på råkostsalat

Råkostsalat med fetadressing

Denne råkostsalat er nem at lave. Den går til både kød og fisk. Brug den også til din aftensmad. Mætter dejligt og indeholder proteiner fra fetaen.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    100 Kcal

6

Ingredienser

  • 300 g gulerod
  • 1 bundt blegselleri
  • 1 spsk Nigellafrø
  • 20 g rapsolie med citron
  • Evt. 3 drb. flydende sødemiddel
  • Saften fra en halv citron
  • 1 knsp kardemomme
  • Salt og peber
  • 150 g feta 16%

Sådan laver du råkost

  1. Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern. Snit blegsellerien i meget tynde skiver. Bland det i en skål. Rist nigella frøene på en tør pande ca 2-4 min. Ryst undervejs. Læg dem på en tallerken.
  2. Bland olie, flydende sødemiddel, citronsaft, kardemomme og lidt salt og peber i en skål. Vend det i råkosten. Mos fetaen ind i råkosten med hænderne. Drys med ristede nigellafrø.