Råkostsalat med fetadressing
Denne råkostsalat er nem at lave. Den går til både kød og fisk. Brug den også til din aftensmad. Mætter dejligt og indeholder proteiner fra fetaen.
Næringsindhold
- Energi pr. person:100 Kcal
6
Ingredienser
- 300 g gulerod
- 1 bundt blegselleri
- 1 spsk Nigellafrø
- 20 g rapsolie med citron
- Evt. 3 drb. flydende sødemiddel
- Saften fra en halv citron
- 1 knsp kardemomme
- Salt og peber
- 150 g feta 16%
Sådan laver du råkost
- Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern. Snit blegsellerien i meget tynde skiver. Bland det i en skål. Rist nigella frøene på en tør pande ca 2-4 min. Ryst undervejs. Læg dem på en tallerken.
- Bland olie, flydende sødemiddel, citronsaft, kardemomme og lidt salt og peber i en skål. Vend det i råkosten. Mos fetaen ind i råkosten med hænderne. Drys med ristede nigellafrø.