-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Ricotta med svampe og krydderurter
Ricotta med svampe og krydderurter er fløjlsblød og aromatisk tilbehør, der passer til næsten alle former for kødretter.
Ricotta med svampe og krydderurter til 6 personer
Ingredienser
- Ricotta med svampe og krydderurter
- 500 g frisk ricottaost
- 1 æg
- 2 spsk. parmesanost
- 1 håndfuld krydderurter, f.eks. basilikum, mynte, oregano
- 500 g svampe (alle kan bruges)
- 2 spsk. smør
- salt og peber
Sådan laver du ricotta med svampe og krydderurter
- Pisk ricotta sammen med æg og parmesan. Hak krydderurterne fint, og bland halvdelen i massen.
- Skær svampene i tern. Svits halvdelen af svampene i smør, og bland dem i ricottablandingen. Krydr med salt og peber.
- Kom bagepapir i små ovnfaste forme. Fordel ricottablandingen i formene, og bag ved 180 grader i ca. 35 minutter. Når retten er ved at være færdig, ristes de øvrige svampe sammen med krydderurterne og anrettes oven på den varme ricotta.