-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Ricotta med svampe og krydderurter
Ricotta med svampe og krydderurter er fløjlsblød og aromatisk tilbehør, der passer til næsten alle former for kødretter.
Ricotta med svampe og krydderurter til 6 personer
Ingredienser
- Ricotta med svampe og krydderurter
- 500 g frisk ricottaost
- 1 æg
- 2 spsk. parmesanost
- 1 håndfuld krydderurter, f.eks. basilikum, mynte, oregano
- 500 g svampe (alle kan bruges)
- 2 spsk. smør
- salt og peber
Sådan laver du ricotta med svampe og krydderurter
- Pisk ricotta sammen med æg og parmesan. Hak krydderurterne fint, og bland halvdelen i massen.
- Skær svampene i tern. Svits halvdelen af svampene i smør, og bland dem i ricottablandingen. Krydr med salt og peber.
- Kom bagepapir i små ovnfaste forme. Fordel ricottablandingen i formene, og bag ved 180 grader i ca. 35 minutter. Når retten er ved at være færdig, ristes de øvrige svampe sammen med krydderurterne og anrettes oven på den varme ricotta.