-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Rugbrødsboller med kerner
Mættende boller, som er gode til madpakken eller til morgenmad med en skive mager ost på.
4
Ingredienser
- 8 stk.
- 25 g gær
- 1 hvidtøl
- 2 tsk salt
- 300 g rugmel
- 125 g speltmel
- 1 spsk hørfrø
- 1 spsk solsikkekerner
- 1 spsk græskarkerner
- 1 spsk sesamfrø
Sådan gør du
- 1/ Rør gær, hvidtøl og salt sammen − tilsæt mel lidt ad gangen. Brug en røremaskine til at ælte dejen, eller ælt den med hænderne – dejen skal være en anelse klistret. Lad dejen hæve i ca. 2 timer, eller sæt den på køl i en lukket beholder natten over.
- 2/ Kom alle kerner og frø i en skål, og form dejen til små rugbrødsboller, ca. 8 stk – vend bollerne i kerneblandingen, og sæt bollerne på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i 30 min på bagepladen. Bag bollerne i ca. 20 minutter ved 200 grader.
- [375 kcal. pr. portion]
PRØV OGSÅ: Kartoffelsuppe med rugbrødsknas