-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Sådan laver du frikadeller med rugbrødsrester
Der er bestemt ingen grund til at smide de tørre rugbrødsrester eller endeskiven ud – du kan sagtens bruge dem, fx i en lækker frikadellefars. Så rækker kødet længere og du får samtidig lidt ekstra fuldkorn på tallerkenen. Smart ikk’? Opskriften på frikadeller med rugbrødsrester finder du her:
4 personer
Total:40 minutter
Arbejdstid:25 minutter
Ingredienser
Det skal du bruge
- 500 gr. hakket svinekød eller hakket kalv og flæsk
- 300 gr. revet rugbrød, opblødes i mælken
- 200 gr. hakket løg
- 2 æg
- 3 dl. mælk
- 30 gr. salt
- 10 g peber
Sådan laver du rugbrødsfrikadeller
- Hæld mælken op i det revet rugbrød og lad det stå i 10 min så mælken bliver helt absorberet.
- Rør kødet sejt med salt - tilsæt alle de andre ingredienser pånær æg og rør det sammen
- Tilsæt æg og rør det forsigtigt sammen.
- Steg frikadellerne på en pande med lidt olie på middelvarme i 2 min på hver side.
- Serveres med smørstegte kartofler og tomatsalat