-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Sommersalat med røget makrel, jordbær og rugkerner
Lækker salat med masser af D -og C-viatmin.
Næringsindhold
- Energi pr. person:550 Kcal
2
Ingredienser
- 50 g rugkerner
- 2 røde peberfrugt
- 200 g jordbær
- 100 g radiser
- 50g babyspinat
- 2 forårsløg
- 2 spsk græskarkerner eller solsikkekerner
- 1 røget makrel.
- Dressing:
- 100 g rygeost 5%
- 100 g fromage frais
- 1 tsk sennep
- 1 spsk rapsoliesaften fra 1 citron og skallen fra en halv (øko)salt og peber.
Sådan laver du sommersalat med makrel
- Kog rugkernerne i ca. 20-30 min i vand ved middelvarme. Hvis du koger dem får hårdt, bliver de ikke pæne.
- Hak peberfrugterne og del jordbærerne. Snit radiserne i skiver. Anret det på et fad med babyspinat.
- Snit forårsløgene og drys dem over salaten.
- Rist græskarkernerne på en tør pande ca. 3-4 min. Ryst undervejs.
- Rør dressingen sammen og fordel den over salaten.
- Skær fisken i små bidder og fordel den over salaten.
- Prøv også kold avocado-spinatsuppe med skindstegt laks