Opskrift på kold avocado-spinatsuppe med skindstegt laks
SPONSORERET indhold

Kold avocado-spinatsuppe med skindstegt laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En ret der er rig på D-vitamin fra den fede laks og masser af andre vitaminer og mineraler i avocado og spinat.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
15. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

Suppe:

1 fed hvidløg

1/2 agurk

1 avocado

1 dl fløde (38%)

50 g spinat

saften fra 2 citroner

skallen fra 1 citron

skallen fra 1 appelsin

1 knsp cayennepeber

½ tsk karry

1 spsk grovkornet sennep

1 bundt frisk dild

evt. lidt vand.

 

Topping:

2 laksesteaks (a 125 g pr. stk)

friskkværnet peber

Pynt:

Brøndkarse eller dild.

 

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    575 Kcal

Skræl agurken og blend alle ingredienserne til suppen i en blender eller foodprocessor. Tilsæt vand, så suppen får den rette konsistens.


Hæld suppen i en dyb tallerken.


Steg laksen på skindsiden på en grillpande i ved middelvarme. Vend den, og lad den få 2 min. varme på den anden side.


Fordel suppen i to tallerkener. Læg laksen i midten. Pynt med dild eller brøndkarse.


Prøv også tartar med salat-topping