Opskrift på tartar med salat-topping
SPONSORERET indhold

Tartar med salat-topping

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kød er en vigtig kilde til jern, som mange kvinder er i underskud af. husk at kødet skal være super friskt, god kvalitet og spises med det samme.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
14. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

250 g tatarkød af bedste og mest friske kvalitet

1 skalotteløg, finthakket

1-1,5 spsk fintrevet peberrod

2 spsk grovkornet sennep

4 spsk finthakket persille (gerne mere, hvis du er til det)

1 spsk finthakket frisk estragon eller 1 tsk tørret (kan undlades)

3 spsk kapers

2 spsk olivenolie

2 bæger æggeblommer, pasteuriserede

salt og peber.

 

Salat:

50 g babyspinat

1 rød peberfrugt

2 spsk rapsolie

saften og skal fra 1 citron

salt og peber

20 g pekannødder.

 

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal

Sådan laver du tartar:


Rør kødet sammen med løg, peberrod, sennep, persille, estragon, kapers, olie, æg, salt og peber.

Del kødet i to, og tyk kødet flade på to tallerkener med håndfladen.

Bland en salat af spinat, finthakket peberfrugt, olie, saft og skal fra citron, salt og peber.

Fordel salaten over de to tataranretninger og pynt med nødder.

Prøv også broccolisalat for ekstra meget C-vitamin.