Opskrift på broccolisalat
SPONSORERET indhold

Broccolisalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En salat, der giver dig et godt skud C-vitamin fra broccoli, peberfrugt og ikke mindst jordbær.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
14. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
Broccolisalat med jordbær til 2 personer | Total: 20 min

Ingredienser

300 g broccoli
2 håndfulde persille
1 rød peberfrugt
150 g jordbær
75 g feta (16%)
2 æg (hårdkogte), delt i kvarte
100 g forkogte bønner (f.eks. butter beans) 

Dressing:
2 spsk rapsolie
1 tsk dijonsennep
1 spsk. mælk
1 knsp paprika
1 knsp karry
salt og peber
saft og skal fra 1 citron (øko)
3-5 drb flydende sødemiddel.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    400 Kcal

Sådan laver du Broccolisalat med jordbær

  1. Pluk broccolien til små buketten, og hak stokken fint.
  2. Hæld kogende vand over og lad det trække ca. 3-5 min.
  3. Hak persillen fint og skær peberfrugten i tynde skiver.
  4. Del jordbærrene i halve.
  5. Bland salaten sammen.
  6. Knus feta over.
  7. Pynt med æg og bønner.
  8. Rør en dressing af rapsolie, sennep, mælk, krydderier, citronsaft og skal, og sødemiddel sammen til en dressing. Hæld det ud over salaten.

Prøv også: Svinkløvs fiskesuppe

Få mere inspiration til lækker mad på: http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/