
Stegt rødspætte med løvstikke
Ingredienser
- 1 rødspætte (renset, flået)
- 10 g mel
- salt og peber
- 10 g DDV plante 70
- 1 bundt løvstikke
- 50 g grøn peberfrugt
- 20 g pinjekerner
- 1 fed hvidløg
- 15 g olie
- citronsaft
- salt og peber
- 150 g blomkål (buketter)
- salt
- Vend fisken i mel, salt og peber.Steg fisken på begge sideri fedtstof på en varm pande.
- Kom løvstikke, peberfrugt, pinjekerner, hvidløg og olie i en minihakker eller blender. Kør det til en jævn pesto.Smag til med citron, salt og peber.
- Damp blomkål et par minutter i letsaltet vand. Anret fisken med løvstikkepesto og dampet blomkål.
- Kalorier 596 kcal
- Protein 44 g (29%)
- Kulhydrat 19 g (13%)
- Fedt 40 g (58%)
- Kostfibre 6 g
- Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Sund & slank året rundt - deluxe".
- Køb bogen - klik her