-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Sur-sød kylling med frisk ananas og tomat
Kylling i sursød karry er især et hit, hvis der er børn ved aftensbordet.
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 500 g kyllingebryst
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 tommestykke ingefær
- 500 g frisk ananas, befriet for skal og stok
- 500 g tomat
- 2 spsk neutral olie
- 1 spsk sukker
- saft fra ½ citron
- 2 spsk soja
- 1 spsk Fish Sauce
- tilbehør: ris eller nudler
Sådan laver du sur-sød kylling
- 1. Skær kyllingen i tern og snit løget i strimler. Hak hvidløg og ingefær fint. Skær ananas i store tern og del tomaterne i kvarte.
- 2. Varm olien i en wok og kom hvidløg og ingefær i sammen med kyllingen. Vend det godt rundt, mens du bruner kyllingen.
- 3. Tilsæt ananas og tomat, sukker, citronsaft, soja og fishsauce. Lad retten simre i 10 minutter mens du vender rundt i det et par gange, så kyllingen bliver jævnt tilberedt. Smag til med Fish Sauce og/eller soja og servér.