-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Svinemørbrad som saltimbocca
Her er kalvekødet erstattet af svinekød i den italienske ret.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Stegetid: ca. 5 min.
- 1 stor svinemørbrad (godt 500 g)
- 1 håndfuld salvieblade
- 1 pk. parmaskinke
- lidt mel
- lidt salt og peber
- 1 spsk. olivenolie/smør (til stegning)
- 3 dl hvidvin
- Tilbehør:
- brød og salat
- Puds kødet af, og skær det i skrå skiver på ca. ½ cm’s tykkelse. Læg dem på et skærebræt, og bank dem flade med håndroden. Kom et salvieblad på hver skive, dæk med skinke, og fold kødet sammen omkring bladet.
- Vend de små kødpakker i mel krydret med salt og peber. 3. Steg pakkerne i 2-3 min. på hver side i smør. Tilsæt vin, og lad den koge op. Kog retten videre i 1-2 min., og servér straks med brød og salat.