Verdens bedste kur
Foto: Mikkels Adsbøl

10 opskrifter fra Verdens Bedste Kur

Vil du tabe dig − og må vægttabet godt holde? Så prøv disse opskrifter fra bestselleren "Verdens Bedste Kur" af Christian Bitz og Arne Astrup. De beviser om nogen, at slankemad bestemt ikke er kedeligt!

Her er bogen, der får kiloene til at rasle af og sørger for, at du aldrig tager dem på igen! Lyder det for godt til at være sandt? Du kunne jo teste kuren på egen krop, lyder opfordringen fra ernæringsekspert Christian Bitz og professor Arne Astrup, der er forfatterne bag bestselleren Verdens Bedste Kur.

En ting er i hvert fald sikkert - det er ikke kedeligt, når ernæringseksperten Christian Bitz og slankeprofessoren Arne Astrup er i køkkenet sammen!

Klik på linkene og få opskrifter fra Verdens bedste kur

GRØNNE LINSER OG RØDDER


DIJONKYLLING MED RODFRUGTER OG BRUNE RIS


RÅMARINERET HELLEFLYNDER


3 x JUICE


HAVREHYLD MED SKYR


APPELSIN MED NØDDER


FULDKORNSPASTA MED KYLLING, SPINAT OG AVOKADO


SUND WRAP & BLOMKÅLSSALAT


Verdens Bedste Kur
Bogen er skruet sammen af erfaringer fra verdens største videnskabelige undersøgelse om kost og vægttab og bygger på helt enkle principper, der har dokumenteret effekt. Så du skal ikke tænke på kalorier, ekstreme sundhedsråd eller mystiske fødevarer.

Kuren tager udgangspunkt i det nordiske køkken og begynder med en konkret 4-ugers madplan, som garanterer dig et vægttab på 1-2 kilo om ugen. Efter de fire uger fortsætter du til næste fase, hvor du laver mad efter bogens 80 sunde og lækre opskrifter, der hjælper dig til yderligere vægttab og en holdbar livsstilsændring.

Verdens bedste kur – vægttab der holder” er udgivet på Politikens Forlag, 264 sider, 300 kr

Ernæringsekspert Christian Bitz og professor Arne Astrup står bag teori- og kogebogen "Verdens bedste kur - vægttab der holder”, der udover konkrete 4-ugers madplaner også indeholder 80 sunde opskrifter, du kan plukke fra under og efter dit vægttab.

fit living bad de to erfarne herrer servere deres bedste slankeretter og de kommer lige her på de næste sider!

Alle retterne er til 4 personer og du kan blandt andet glæde dig til at prøve råmarineret fisk, dijonkylling og blomkålssalat. Mhmmm!!