Nu kan du lave din Dalgona kaffe… med Nutella!!!

Foto: Getty Images Wauw - vores yndlings-iskaffe... Nu med Nutella!

Nu kan du lave din Dalgona kaffe… med Nutella!!!

Den superpopulære Dalgona kaffe, eller blogger-kaffen, som mange har døbt den, har gået sin sejrsgang på de sociale medier i den seneste tid. Og med god grund – for den smager afsindigt godt, og er et lækker lille forkælelses-afbræk i en ellers lidt kedelig hverdag.

Men lige som vi troede, at den lækre kaffe med den flotte fluffy skum på toppen ikke kunne blive bedre, dukkede denne skønne variant op… En Dalgona kaffe med Nutella!!!

Diverse food-influencers har nemlig taget opskriften på den populære iskaffe og skubbet den til nye højder, hvis du spørger os.

Valentina Mussi, der står bag den populære Instagram-profil Sweetportfolio, har f.eks. kreeret dette lille mesterværk, som er intet ringere end en Dalgona kaffe-inspireret nutella-drik.

I al sin enkelhed går opskriften ud på at piske lidt fløde med Nutella, og hælde det lækre bløde nutellaskum ovenpå en glas med mælk og isterninger. Skal det være rigtigt Instagram-venligt, smører du kanten af glasset ind i lidt Nutella, inden du hælder mælken op.

Og vupti, så har du lavet en Nutella whipped milk, som sagtens kan konkurrere med selv den flotteste Dalgona kaffe. Den lækre nutella-drik indeholder ikke kaffe, så her kan alle drikke med, også dem, der ikke drikker kaffe eller er så glade for koffein f.eks. om aftenen.

Men til alle os, der både elsker kaffe og Nutella og simpelthen ikke vil vælge det ene frem for det andet, har engelske Eloise Head, der står bag Instagram-profilen Fit Waffle lavet denne version.

I bund og grund kan du bare bruge den klassiske opskrift på Dalgona kaffe, og tilsætte Nutella, når du har pisket kaffe, sukker og vand sammen. Læg lidt Nutella i bunden af glasset eller smør lidt på toppen af glasset, inden du kommer isterninger og mælk i.

Så har du den perfekte Dalgona kaffe. Med Nutella... Mums!

Se, hvad vi ellers skriver om: Nutella, Iskaffe og Viralt

610x200_woordy_dmjpg.jpg