-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Trifli med kakaoskum og friske bær
Uhmmm, alene ordet ‘trifli’ er lige så nostalgisk som de bedste juleminder.
Trifli med kakaoskum og friske bær
Uhmmm, alene ordet ‘trifli’ er lige så nostalgisk som de bedste juleminder.
(4 pers.)
8 makroner
4 spsk. sød marsala el. portvin
¼ l piskefløde
1 spsk. kakaopulver
150 g mørk chokolade
150 g hasselnødder
200 g friske bær, f.eks. brombær
og ribs
1. Hæld piskefløden i en skål. Tilsæt kakaopulver, og pisk fløden til let skum.
2. Rist hasselnødderne på en slip let-pande, og knus dem lidt med en kniv. Hak chokoladen let, i små stykker.
3. Knus to makroner i hvert serveringsglas, og hæld marsala eller portvin over. Fyld kakaoflødeskummen i glassene, og drys med friske bær. Pynt triflien med hakket chokolade og ristede hasselnødder.
► SE OGSÅ: Trifli på 3 skønne måder
► SE OGSÅ: Cheesecake-is-trifli med syltet appelsin
► SE OGSÅ: Rabarbertrifli