-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Verdens bedste hindbærsorbet
Let og vanvittig lækker hindbærsorbet, der smager af solskin og varme sommerdage. Spis den direkte fra ismaskinen, tryl den til små, læskende ispinde, eller server den som friskt tilbehør til en tung chokoladekage!
Hindbærsorbet 4 personer
Total:1 time
Ingredienser
- Af Maja Ambeck Vase
- 500 g hindbær
- 100 g sukker
- ½ citron, saften heraf
Sådan laver du sorbet
- Bring hindbær og sukker i kog i en gryde, og lad det simre et øjeblik.
- Tag gryden af varmen, og blend massen.
- Si kerner fra, og smag til med citronsaft.
- Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine.
- Tip:
- Lav isen af solmodne hindbær – evt. fra sidste års høst. Det kan smages.