-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Wok med spidskål og oksekød
En dejlig nem hverdagsret, der er fuld af smag og sprødhed.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: ca. 5 min.
- 400 g jasminris
- 4 fed hvidløg
- 2 peberfrugter
- 1 lille spidskål
- 400 g oksekød
- 1 spsk. jordnøddeolie
- 1 bakke bønnespirer
- 3 spsk. soja
- 2 limefrugter
- Pynt:
- 1 bundt frisk koriander
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Hak hvidløg fint.
- Skær peberfrugter og spidskål i strimler.
- Skær kødet i strimler, og steg dem i jordnøddeolie i en wok eller på panden i 1-2 min. Tilsæt hvidløg, peberfrugter og spidskål, og steg i et par min. Tilsæt bønnespirer, og smag til med soja og limesaft.
- Servér straks wokretten med ris, og pynt med grofthakket koriander.