-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Wok med stegt okse og savoykål
En wokret der mætter rigtigt godt med stegt okse og savoykål.
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 1 fed hvidløg
- 1 løg
- 1 spsk olie
- 500 g hakket oksekød
- 1 rød chili
- ½ savoykål
- 4 spsk soja
- 4 æg
- 1 bundt thai-basilikum
- tilbehør: basmati ris
Sådan laver du wokretten
- 1. Hak hvidløget fint og skær løget i strimler. Hak chilien. Varm en wok med olien og brun oksekødet grundigt. Når der ikke er noget væske i bunden af wokken, tilsættes løg, hvidløg og chili. Lad det stege med et par minutter.
- 2. Snit kålen i strimler og kom det i wokken sammen med soja. Vend det godt sammen og lad det stege i 3-4 minutter. Kålen skal stadig være sprød.
- 3. Lav imens fire spejlæg. Hak basilikummen groft og vend det i retten. Anret wokretten med spejlæg over og med ris som tilbehør.