Solbriller

Foto: Getty Images og PR Her er 10 nøglekøb til din sommer.

10 tendenser, der vil gøre dig smart til sommeren

Ferien venter lige om hjørnet, og snart er det frem med badetøj, sommerkjoler og sandaler. Mangler din feriegarderobe det sidste touch, så kig med her, hvor vi har samlet vores bud på nøglekøb, der kan ledsage dig i sommervarmen.

Sprøde skjorter

skjorte.jpg

Den crispy skjorte bliver en af sommerens absolutte favoritter og kan bruges sammen med shorts, over en top eller som beskyttelse, når solen står højest. Skal du investere i en ny i år, så gå efter materialer som bomuld eller hør, som er åndbare og føles kølige mod huden.

EDITED.jpg
Edited, 530 kr.
RM1540_NAJA-SHIRT.jpg
Remain Birger Christensen, 900 kr.

Fantastisk flet

Den flettede stråtaske er et musthave til byvandring og strandture, da den både er rummelig og et godt alternativ til en almindelig mulepose. Køb den i sjove farver eller i alternative fletmaterialer som læder eller nylon.

arket.jpg
Arket, 790 kr.
marni.jpg
Marni, 4.350 kr.
mango.jpg
Mango, 299 kr.

Retroskygger

solbriller.jpg

Solbrillerne i denne sæson er opdelt i to kategorier: sporty og retro. Brug dine sporty solbriller som et cool statement til dit outfit, eller vælg de klassiske 90’er-inspirerede solbriller med firkantede glas og markante detaljer.

solbriller2.jpg
Versace, 1.895 kr.
solbriller1.jpg
Prada, 2.750 kr.

Mini me

kjoler.jpgMinikjolen får en renæssance i år og giver os Posh Spice-fornemmelser med spaghettistropper og monokrome farver. Brug den til hverdag med sneakers og en skjorte, og tilsæt et par høje sandaler til et sofistikeret aftenlook.

stories.jpg
& Other Stories, 645 kr.
rabens saloner.jpg
Rabens Saloner, 1.800 kr.

Sund sommer

beige-birkenstock.jpgSundhed er hot, og sundhedssandaler er endnu hottere! Sæsonens måske mest populære fodtøj bliver de rare, flade sandaler, og i år skal de skal bruges både hjemme, på arbejde og til uformelle arrangementer. Butikkerne bugner af smukke bud på både farvede, åbne og lukkede sandaler, så gør dig selv og dine fødder en tjeneste, og tag et smut forbi dem.

sandaler.jpg
H&M, 80 kr
sandaler2.jpg
Birkenstock, 450 kr.

Big blingsmykker.jpg

Årets smykker er (igen) store, fyldige og smukke! Vi ser især kæder og organiske former dominere smykkekollektionerne, som kommer i alverdens tykkelser og længder. Prøv smykkerne på, og find dit perfekte match. Så er du sikret en smuk følgesvend på lune sommerdage.

cos 990kr.jpg
Halskæde, Cos, 990 kr.
anni lu.jpg
Armbånd, Anni Lu, 400 kr.

Til vand og hverdag

notes du nord.jpgVi elsker multifunktionelle garderobeitems, som kan bruges på kryds og tværs i klædeskabet. Investér i en smuk badedragt, som du både kan bruge til sommerens badeture og som en bodystocking til hverdag. Sæt din badedragt sammen med et par shorts, tag den under en transparent kjole, og brug den, når du hopper i havet.

badedragt1.jpg
Edited, 380 kr
badedragt2.jpg
Pieces, 300 kr.

Nye højder

orange-sko.jpgKom tættere på himlen og ifør dig sommerens sandaler og pumps med plateausål. De er ikke alene supersmarte; de giver også benene ekstra længde og er oftere mere behagelige at gå i end normale høje hæle – win-win!

lime-stine-goya.jpg
Stine Goya, 1.600 kr.
vagabond 899kr.jpg
Vagabond, 899 kr.

Blød bevægelse

skjorter.jpgUnder pandemien fik vi øjnene op for blødt og behageligt tøj – og hvor klædeligt det kan være. De sprøde, pyjamasinspirerede shorts og bukser bliver også nogle af de mest populære items denne sommer. Style dem med et par sandaler, en T-shirt og strik for et afslappet og cool hverdagsoutfit.

shorts.jpg
Shorts, Lovechild, 600 kr.
aiayu-bukser.jpg
Bukser, Aiayu, 995 kr.

Keep it cool

emili-sindlev.jpgDet bedste værn mod solens stråler er solfaktor og skygge. Men hvem siger, at skygge ikke også kan være topcool? Vi har fundet de flotteste hatte, som du kan beskytte dig med og samtidig overstråle selv uv-indekset.

hat.jpg
Bøllehat, Missoni, 1.700 kr.
hat2.jpg
Flethat, & Other Stories, 325 kr.
Se, hvad vi ellers skriver om: Tøj og Stil