April Gargiulos
Foto: Petra Kleis “Jeg har navngivet Vintner’s Daughter efter min ældste datter (’vintner’ betyder vinmager, red.). Det var da, jeg var gravid med hende, at jeg blev inspireret til at skabe mærket.”

April Gargiulos favoritprodukt "fugter huden i dybden, lysner og udjævner hudtonen”

April Gargiulo, 44, er stifter af og direktør i hudplejemærket Vintner’s Daughter, der består af to produkter. En serum og den netop lancerede Active Treatment Essence.

Hvad er din baggrund?

– Jeg kommer af en familie af vinproducenter i Napa Valley i Californien, som har lært mig, hvor vigtigt det er at bruge ingredienser af høj kvalitet. Siden tog jeg til New York, hvor jeg arbejdede i designbranchen, og så vendte jeg hjem til vinfremstillingen i Napa Valley. Vil du lave den bedste vin, kræver det den bedste kvalitet, de bedste metoder og forfinede teknikker. Det er omhyggeligt og tidskrævende arbejde. Du kan ikke bare hoppe over, hvor gærdet er lavest. Det er den samme filosofi, jeg bruger i Vintner’s Daugther.

olio e oss
Balm i farven No. 9 Spring, OLIO E OSSO, ca. 185 kr. hos Olioeosso.com

Hvordan fik du ideen til Vintner’s Daughter?

– Jeg havde altid døjet med problemhud og akne og blev skuffet over at finde ud af, at de fleste af mine luksusprodukter var lavet af ingredienser af dårlig kvalitet og grimme fyldstoffer. Derfor besluttede jeg mig for at lave mit eget kompromisløse og effektive produkt af den højeste kvalitet med de mest aktive ingredienser. Resultatet blev Active Botanical Serum.

LÆS OGSÅ: Laura Bonné: "Det hjælper ikke at bruge cremer"

Dit seneste påfund er en essence. Hvorfor?

– Active Treatment Essence fugter huden i dybden, lysner og udjævner hudtonen, fremmer kollagen-produktionen, giver næring, balancerer sensitiv hud, reducerer rødme og giver en mild eksfoliering, så dine celler hurtigere fornyr sig.

mascara closed new
Mascara, KJÆR WEIS, 299 kr.

Hvordan passer den sammen med dit serum?

– Min nye essence er den vandholdige yin til mit serums oliebaserede yang, og sammen giver de det bedste fundament til en sund, nærende og strålende hud. Begge produkter indeholder potente planter, som speeder resultaterne op. Rutinen er simpel, men effektiv: Rens din hud, klap Active Treatment Essence ind i huden, og mens den stadig er fugtig, dupper du Active Botanical Serum på. Essencen sørger for at fugte din hud med vandopløselige næringsstoffer, mens serummet fugter gennem olieopløselige næringsstoffer.

Hvornår er en kvinde smuk?

– Den moderne kvinde kan ikke defineres entydigt. Hendes skønhed handler ikke om hendes udseende, ikke om hendes hår, øjenfarve eller vægt, men om hendes overbevisninger, ord og handlinger. Du ved, at en kvinde er smuk, når du ser hende. Michelle Obama er et godt eksempel. Hendes glød kommer indefra.

Essence Serum WhiteEdit
Active Treatment Essence, VINTNER’S DAUGHTER, 1.865 kr. og Active Botanical Serum, VINTNER’S DAUGHTER, 1.495 kr. hos Ilovebeauty.dk

Hvad inspirerer dig?

– Taknemmelighed og generøsitet.

Hvad er dit bedste trick til at se frisk ud om morgenen?

– Jeg elsker at bruge en ice roller (en rulle, der lægges i køleskabet eller fryseren, og som forbedrer blodcirkulationen, fjerner hævelser og giver glød, når den rulles over huden, red.) om morgenen for at vække min hud og få bugt med morgenhævelser.

Hvilke fem produkter burde alle kvinder have på badeværelseshylden?

– En mild rens, Active Treatment Essence og Active Botanical Serum til at give fugt, en solcreme med høj solfaktor og en bodylotion.

Christophe Robin
 Delicate Volume Shampoo With Rose Extracts, CHRISTOPHE ROBIN, 235 kr.

Hvad er det vigtigste trin i din makeuprutine?

– At passe godt på min hud. Efter det, mascara.

LÆS OGSÅ: Violette har fundet concealeren hun "aldrig behøver at touche op"

Hvilke hudplejeprodukter er dine favoritter?

– Ud over mine egne to er den eksfolierende Goop Instant Facial det produkt, jeg oftest bruger. Og så kan jeg virkelig godt lide hudpleje-værktøj: ansigtsrullere, elektro-terapi (apparat, som med lavfrekvent strøm sætter gang i ansigtsmusklerne og forbedrer blodcirkulationen, red.) og og LED-lys (maske, der med indbygget LED-lys bl.a. stimulerer kollagenproduktionen og giver en mere ensartet hudtone, red.).

goop exfoliating facial
Exfoliating Instant Facial, GOOP, ca. 825 kr. hos Net-a-porter.com

Hvilke hårprodukter er dine favoritter?

– Alt fra Christopher Robin og Restore a hair wash fra International Orange.

Hvilke makeupprodukter er dine favoritter?

– Jeg bruger Kjær Weis’ mascara, en brow gel fra Rhye og læbepomaden fra Olio E Osso.

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview, Makeup og Skønhed