Anastasia Hess
SPONSORERET indhold

”Denne eyeliner til 65 kroner foretrækker jeg uden tvivl sammenlignet med de dyre”

Se også, hvilket favoritprodukt Anastasia Hess køber hos en populær high street-kæde.

Af:: Tilde Mariann Broge-Starck Foto: Anastasia Hess
24. maj. 2017 | Mode | Eurowoman

Anastasia Hess har svunget sine makeuppensler over smukke ansigter tilhørende bl.a. Josephine Skriver og Pernille Teisbæk. Hun mestrer at skabe et smukt, naturligt look med glødende hud, men elsker i lige så høj grad at skeje ud i vilde farver. Få makeupartistens bedste tip til skønhed på budget lige her.

- Nu hvor forår og sommer så småt er ved at tage fat, er det lækkert med et frisk og farverigt indslag, og der giver det et super fedt look med en flydende eyeliner i en pangfarve. Jeg er helt vild med farven 'Petal', som er lyserød, og som giver et flot look på sommerbrun, rå hud. Den her liner er virkelig kraftig i farven, og jeg foretrækker den uden tvivl sammenlignet med de dyre.

Vivid Brights Liner fra Nyx, 65,- kr. hos Matas.dk

- Det her er din redning, hvis du har meget stædige vipper, der har svært ved at holde en flot form med mascara. Det er en klassiker i mit kit og er den eneste mascara, jeg bruger privat. Den er vandfast og virkelig drøj i brug, så dine vipper holder flot facon hele dagen i alt slags vejr.

Voluminous X4 Mascara Waterproof fra L'Oréal, 100,- kr. hos Matas.dk

- Jeg elsker creme blushes, fordi jeg synes, de giver en meget mere lækker og frisk finish. Og dem fra & Other Stories er fast inventar i mit kit, fordi de har en god pigment og har en glød uden at være for shiny. Til sommer er farven 'Kick Pleat Red' skøn både på kinder og som en lip stain.

Cheek & Lip Tint fra & Other Stories, 125,- kr. hos Stories.com

Anastasias bedste skønhedstip på budget:

- Når jeg er rigtig træt, syg eller har tømmermænd, så giver jeg mig selv en ansigtsmassage, hvor jeg får stimuleret mit blodomløb og får trykket lidt på de forskellige bekymringssteder. Her kan man bruge en hvilken som helst olie, den skal alligevel vaskes af igen efterfølgende. For tiden bruger jeg jojobaolie – det kan man finde meget billigt.

LÆS OGSÅ: Sommerklar: Sådan får du bugt med røde knopper på overarmene

LÆS OGSÅ: Her er cremen, makeupartisterne sværger til – og den koster sølle 75 kroner

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du din tørshampoo