Chanel
SPONSORERET indhold

Vi guider dig til hele Danmarks bedste lagersalg

Find vores guide til de bedste lagersalg i Danmark her – og gør kup på alt fra tøj og sko til kvinder, mænd og børn til møbler og interiør.

Af: Redaktionen Foto: Getty Images/Edward Berthelot, PR
29. aug. 2021 | Mode | ALT.dk

Hvis du er lige så vild med sko, tilbehør og lækre designertasker, som vi er, men ikke har 10.000 kroner tilovers, så har vi en god nyhed til dig. Det er nemlig lagersalgssæson året rundt, og her er der altid mulighed for at gøre sig et par gode køb, når designerne bruger deres lagersalg til at sælge ud af udgåede kollektioner og vareprøver.

LÆS OGSÅ: 9 tips til et vellykket lagersalg

På lagersalg får du muligheden for at fylde din garderoben op med designertøj og sko til en brøkdel af den oprindelige pris, og er du på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, kan du virkelig gøre sig nogle lagersalgskup.

Hvem elsker ikke at få det hele til det halve?

Det gør vi, og hvis du gør samme, så kridt skoene, og kig vores liste igennem – vi har udvalgt de bedste lagersalg, som du kan se frem til at besøge i både København, Odense og Aarhus med dato, tidspunkt og praktisk information, så du er godt klædt på til lagersalgsshopping.

God fornøjelse!

Her er hele Danmarks bedste lagersalg:

 

EDIE butik.jpg

EDIE

Hvad: Elsker du også designervarer fra brands som Blanche CPH, Bruuns Bazaar, Britt Sisseck og Marc Jacobs? Så er EDIE stedet for dig! Med et solidt fokus på miljørigtigt forbrug og bæredygtigt modetøj, som bliver skabt gennem samarbejder med en lang række brands, køber EDIE overskydende kollektioner, som moden dikterer er blevet for ‘gammelt’, og sælger til en favorabel pris, så tøjet ikke bare når en bredere målgruppe, men også får en længere levetid. EDIE åbnede i maj 2018, og har siden lanceret webshoppen edie.dk i januar 2019, så alle os, der ikke bor i København, også kan være med.

Hvornår: Hver tirsdag til fredag kl. 11:00-18:00 og lørdag kl. 10:00-16:00.

Hvor: Østerbrogade 128, 2100 København Ø og på edie.dk.

Acne Archive

Hvad: Hvad der i 1997 startede med 100 par jeans til venner, familie og klienter i det daværende kreative bureau, Acne, er i dag blevet til det Stockholm-baserede designfirma Acne Studios. Den første kollektion blev lanceret året efter, og siden har Acne Studios' kreative direktør, Jonny Johansson, skabt kollektioner, der får hele verdens modepresse til at dåne. Hos Acne Archive kan du finde samples, der aldrig blev sat i produktion, særudgaver og ikke mindst tøj fra tidligere kollektioner til gode priser.

Hvornår: Hver mandag til fredag 11-18 og lørdag 11-17.

Hvor: Elmegade 21, 2200 København N.

 

samsøe2.jpg

Samsøe Samsøe History

Hvad: Da Samsøe Samsøe blev startet af Samsøe-brødrene, var det oprindelige udgangspunkt at udvikle gode, klassiske styles, og det var samtidig et rent herremærke. Målet er stadig at udvikle, designe og opgradere essentielle ting til garderoben, men nu laver mærket også tøj til kvinder, ligesom der er kommet meget mere signatur i kollektionerne. Designteamet bag skaber i dag smukke, skræddersyede kollektioner i Premium kvaliteter, såsom silke, ruskind, cashmere og japanske shirt fabrics. Det er netop, hvad du kan finde – til nedsatte priser – i Samsøe Samsøe History.

Hvornår: Hver mandag til fredag kl. 11-18 og lørdag kl. 10-17.

Hvor: Studiestræde 13, 1455 København K.

Lagersalg

Zalando Outlet

Hvad: Nævn et tøjmærke, du altid savler over varer fra, og vi tør godt vædde med, at det ligger på Zalandos Outlet, der har åbent 24 timer i døgnet året rundt. Her kan du sidde i ro og mag på din sofa og shoppe nedsatte varer fra alt fra Designers Remix til Alexander McQueen og Nike.

Hvornår: Hele året.

Hvor: www.zalando.dk.

lagersalg

Container 01 - Won Hundred

Hvad: Siden 2004 har Nikolaj Nielsen klædt danske mænd og kvinder på i læderjakke, velsiddende jeans og smarte T-shirts fra sit brand, Won Hundred. I dag har virksomheden et godt tag i danskernes stil og formår gang på gang at give os nye hverdagsfavoritter, som du i Won Hundred Container 01 kan finde nedsat op til 70 procent af den oprindelige pris.

Hvornår: Hver mandag-onsdag kl. 11-18, torsdag-fredag kl. 11-20 og lørdag-søndag kl. 11-17.

Hvor: Guldbergsgade 29C, 2200 København N.

By Malene Birger Outlet

Hvad: "Jeg har faktisk talt nok om min travlhed hos By Malene Birger. Når det er sagt, skabte jeg en fantastisk virksomhed, og det krævede, at jeg gav mig fuldt ud. Sådan var det," svarede Malene Birger til Eurowoman i 2017 til spørgsmålet om årene i By Malene Birger – det danske megabrand, hun skabte og stadig ligger navn til. I dag har hun intet at gøre med brandet. Det har til gengæld Mathilde Torp Mader, der er tøjmærkets kreativ direktør i dag, og i By Malene Birger Outlet kan du dykke ned i begges arkiver og finde alt fra velsiddende suits til ekstravagante festkjoler.

Hvornår: Hver mandag til fredag kl. 10-18, lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 11-16.

Hvor: Raffinaderivej 10, 2300 København S.

Wood Wood Museum

Hvad: Siden den 23. november 2012 har du kunnet shoppe klassikere fra Wood Wood på Frederiksborggade 23 i København. Her åbnede ’Wood Wood MUSEUM’, som et helt nyt butikskoncept i det københavnske bybillede, og har lige siden givet os kollektionsprøver og tidligere styles fra mærket, samt udvalgte varer fra en lang række af designeres tidligere kollektioner. Du vil blandt andet kunne finde must-haves fra Opening Ceremony, Nike og andre nøje udvalgte genstande indhentet fra Wood Woods butikker i Berlin, Aarhus, København og Wien. Karl-Oskar Olsen, kreativ direktør i Wood Wood, siger om projektet: "Museumsreferencen hentyder netop til muligheden for at gøre fund blandt sjældenheder, unikke og tidligere udgåede varer fra Wood Woods arkiv.”

Hvornår: Hver mandag til fredag kl. 10-18, lørdag kl. 11-17 og søndag kl. 12-16.

Hvor: Frederiksborggade 54, København K.

Nicehair.dk lagersalg

Hvad: Lyder et outlet for hår- og skønhedsprodukter for godt til at være sandt? Det er det ikke, hvis du kigger forbi hjemmesiden Nicehair.dk. Kategorierne byder på alt fra hår- og hudpleje til makeup og parfume, og mærkerne spænder mest lige så bredt. Find for eksempel Dermalogica og Nuxe sat ned med 30 procent.

Hvornår: Hele året.

Hvor: www.nicehair.dk (sponsoreret).

Lagersalg

Ringsted Outlet

Hvad: Hvis du er en rigtig udsalgshaj og har været en tur i udlandet, har du også besøgt de deciderede outletbyer, der ligger rundt omkring i verden, eksempelvis Woodbury Common i Amerika. Men vi har faktisk også en af slagsen i Danmark: Ringsted Outlet. Her er de tro mod det originale outletkoncept, hvor du derfor kan finde hele 48 mærkevareoutlets med besparelser op til 70 procent af prisen i forhold til den normale detailhandel. Butikkerne i Ringsted Outlet byder på alt fra Calvin Klein, Lacoste, Levi's, Noa Noa og Wolford, som alle følger de normale sæsoner, så der konstant er nye varer på hylderne.

Hvornår: Hver mandag til fredag kl. 10-19 og lørdag og søndag kl. 10-18.

Hvor: Klosterparks Alle 1, 4100 Ringsted.

Lagersalg

Booztlet.com

Hvad: Kender du Boozt.com? Mød Booztlet.com. Det officielle outlet fra Boozt.com med tøj, sko og accessoires til hele familien nedsat med op til 70 procent i rabat, som ikke bare gør shopping nemt, men også lover at levere hurtigt på bare 1-2 hverdage. Smart, hvis du har sat din kærlighed på mærker, som adidas by Stella McCartney, Dr. Martens, Lovechild 1979 eller Maria Black, men ikke har finanserne til det helt store.

Hvornår: Hver mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 11-17.

Hvor: Cityringen 6, 2630 Taastrup og og på Booztlet.com.

0 A Hugo.jpg

BOSS outlet

Hvad: Hos BOSS Outlet i Ringsted finder du varer med brandets ikoniske kvalitet og tyske håndværk. Den store Outlet-butik på hele 400m2 fører både tøj, sko og accessories til måde mænd og kvinder. Hvis du er på udkig efter et nyt jakkesæt eller et stilsikkert og festligt outfit til en skarp pris, er det denne butik, du skal besøge. BOSS brandet er et moderne og elegant brand, der tilbyder skræddersyede jakkesæt, business og formelt tøj med et tidløst design og sofistikerede styles til fritidsaktiviteter.

Hvornår: Hver mandag til fredag kl. 10-19, lørdag og søndag kl. 10-18.

Hvor: Premier Outlets Center, Klosterparks Alle 1, 4100 Ringsted.

Lagersalg

Nike outlet

Hvad: 'Just do it' lyder Nikes slogan, og med de mere demokratiske priser i brandets outletbutik kan det være, at det ikke bare bliver en federe og mere velklædt træningssession, du får dig, men måske den også bliver hyppigere gentaget. Det er i hvert fald sjovere at købe nye løbesko, træningsbukser og andet træningsgejl, når det er lidt billigere end normalen.

Hvornår: Hver mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 11-17.

Hvor: Cityringen 6, 2630 Taastrup.

Lagersalg

Tinderbox outlet

Hvad: Da Tinderbox i 2014 åbnede sin første butik, var det med en klar mission om at løfte hele shoppingoplevelsen for børn og deres forældre til et hidtil uset højt niveau. I Tinderbox er børnene i fokus, så det aldrig bliver kedeligt at skulle prøve otte par sko eller fire flyverdragter. Måske dit barn ikke har helt samme oplevelse, når I trævler igennem de mange nedsatte sager, der hænger i Tinderbox Outlet, men et spændende og luksuriøst udvalg af de bedste danske og internationale mærker indenfor tøj, sko og accessoires til piger og drenge i alderen 0–18 år er garanteret.

Hvornår: Hver mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 11-17.

Hvor: Cityringen 6, 2630 Taastrup.

lagersalg

Company's Outlet

Hvad: InWear, Part Two, Soaked In Luxury, Gestuz, Ichi, Karen By Simonsen, Dranella og Fransa til kvindfolket, og Matinique, Blend He og Casual Friday til mandfolket, er alle mærker, du kan være heldig at gøre et godt køb fra i Companys' outlet. Alle varerne er sat ned med mindst 30 procent, og hvis du er rigtig heldig, kan du gøre kup helt op til 70 procent.

Hvornår: Hver mandag til lørdag kl. 10-18, og søndag kl. 10-17.

Hvor: Raffinaderivej 10, 2300 København S.

Anbefalet til dig