Leandra Medine Cohen interview
SPONSORERET indhold

Hele mit liv har jeg prøvet at være cool: Nu stopper jeg

Hun er blandt verdens største modebloggere og har higet efter at være ”cool” hele hendes liv. Nu gider hun ikke mere. Mød Leandra Medine.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: Getty Images
31. jan. 2017 | Mode | Eurowoman

De fleste kan nok relatere til ønsket om at passe ind i et fællesskab – og helst det seje af slagsen. Echosmith sang om det, Demi Lovato sang om det, og Tove Lo synger om det med sit nyeste hit.

LÆS OGSÅ: 10 Instagram-profiler du skal følge, mens de stadig er små

Sådan har 28-årige Leandra Medine Cohen det også på trods af, at hun var en af de første, og siden er blevet en af de største, modebloggere i verden og dagligt omtales som et stilikon.

I et blogindlæg fra den 13. januar 2017 beskriver hun, hvordan hun har brugt størstedelen af sine 20’ere på at forsøge at finde ud af, hvordan man bliver "cool", og at hun nu – i en alder af 28 år – har indset, at det slet ikke giver mening at stræbe så meget efter at blive kaldt det lille ord på fire bogstaver.

– Hvorfor er det lige, at jeg, ligeså længe jeg har forsøgt at blive ”cool”, har troet, at det eneste, jeg manglede, var en læderjakke og et par hullede jeans? Jeg tror, at det, jeg prøvede at gøre, var at træde i karakter. At ved at gå i det, så ville jeg blive noget. Men ved I hvad? Jeg er, hvem jeg er, og den, jeg er, er neurotisk, [iført tøj med masser af] lag-på-lag, bange for at dø af tobak og [altid iklædt] en masse farver, skriver Leandra Medine Cohen og afslutter sit blogindlæg med et budskab til sine læsere:

– Det, jeg skal gøre, er selvfølgelig at acceptere, hvem jeg er. At sætte pris på mine uoverensstemmelser og idiosynkrasier [noget som er særegent for en enkelt person] – både de gode og de dårlige. At føle mig tryg ved at sætte mig fri fra ønsket om at blive noget andet, end den jeg er. Måske er det netop dér, hvor jeg rammer mit ’flow’, som yoga-folket kalder det. Ville det ikke være cool?