Henriette Pieszak

Foto: PR og private Skønhed ifølge Henriette Pieszak.

Skønhed ifølge...

Designer Henriette Pieszak: Skønhedsprodukter behøver ikke at være dyre for at fungere

Hvornår føler designer Henriette Piszak sig smukkest, hvad er det første, hun gør om morgenen, og hvordan sikrer hun sig god glød året rundt? Få svarene her.

Hun er kendt for at designe bæredygtige jeans, og bæredygtighed fylder også i Henriette Pieszaks valg af hudplejeprodukter. Med alderen har hun fået flere og flere sunde vaner, men hun har stadig brug for hjælp på snack-fronten.

Min morgenrutine består af... at få blodcirkulationen i gang med tørbørstning hver eneste dag. Samtidig bruger jeg typisk en hårmaske fra min superseje frisør Park Styling i Kolding, som hedder Argan-X-treme Repair. Den er helt fantastisk og sørger for, at mine krøller ikke bliver tørre. Jeg renser min hud med den milde Botanical Cleansing Oil fra One love Organics, og derefter bruger jeg altid P50 fra Biologique Recherche. Det er simpelthen et vidunderprodukt, som får mit ansigt til at føles dejligt elastisk.

At pleje min hud er... vigtigt for mig. Fordi jeg ikke bruger så meget makeup, går jeg meget op i, at min hud er gennemfugtet og ser frisk ud – og så elsker jeg følelsen af velvære og af at gøre noget godt for mig selv. Jeg er meget nysgerrig, når det kommer til nye produkter, og jeg hopper hurtigt på nye ting, specielt til ansigtet.

Læs også: Charlotte Torpegaard: "Det er ligesom at få en ansigtsbehandling dagligt"

Jeg lægger makeup, når... jeg skal i byen, til en fest eller andre særlige anledninger. Man må gerne kunne se forskel på mit fest- og hverdagslook. Jeg er generelt opmærksom på, hvilke ingredienser jeg putter på (og i) min krop, uden at være fanatisk. Jeg bruger meget lidt makeup til hverdag – kun lidt concealer, blush og øjenskygge fra Miild, som er certificeret med blandt andet Svanemærket.

Den bedste duft for mig er... Fluide de Beaute 14 fra Carita. Det er en superdejlig bodyoil, som dufter af citrus og lemongrass. Den giver mig så mange dejlige minder fra mine ferier, så den bruger jeg som duft især om sommeren.

Den alder, jeg har nu, er... ekstremt befriende. Jeg har en større indre ro og passer bedre på mig selv end nogensinde før. Jeg har aldrig før spist så sundt eller dyrket så meget sport. Jeg er dog ikke sluppet af med min enorme sukkertrang, så jeg har meldt mig på et kursusforløb omkring antiinflammatorisk kost, hvor jeg håber at få nogle tips til alternative snacks om aftenen, hvor sukkertrangen oftest melder sig.

Jeg føler mig smukkest, når... jeg er glad og grinende, omringet af familie og gode venner. Men også når jeg kommer hjem efter en god yogatime, tager et bad, ifører mig en ansigtsmaske og er helt i zen.

Læs også: Marie Lodberg: ”Min hud har ikke sovet i et år”

Henriette Piszaks favoritter: 

weleda.jpg

Næring på farten

Weleda Skin Food er en super næringsrig creme, som bare fungerer til alt. Den har en perfekt størrelse til at have med i tasken, og jeg bruger den på alt fra læber til kinder. Den er også eksemplet på, at produkter ikke altid behøver at være dyre for at fungere. Skin Food, Weleda, 75 kr.

miqura.jpg

Masser af fugt

Når jeg ikke bruger meget makeup, er det vigtigt, at min hud er rig på fugt. Jeg er vild med masken fra Miqura, der giver mig den dejligste, bløde og gennemfugtede hud. Moisturizing Mask, Miqura, 70 kr.

Lotion-P50-50ml-high_205.jpg

Hverdagsfavorit

Lotion P50, Biologique Recherche, 160 kr.

antiage.jpg

Den bedste ansigtscreme

Anti-Ageing Facial Cream fra Rudolph Care er fantastisk. Jeg føler, at den opstrammer, øger hudens spændstighed og giver en god, frisk glød. Anti-Ageing Facial Cream, Rudolph Care, 600 kr.

ecooking.jpg

Olien, der kan alt

Den parfumefri olie fra Ecooking står på mit kontor, og jeg bruger den til alt! Den giver dejlig fugt og kan bruges til både neglebånd, hårspidser og tørre albuer. Multiolie, Ecooking, 370 kr.

hintofsummer.jpg

Sommerglød året rundt

A Hint of Summer fra Rudolph Care er genial! Den sikrer en dejlig glød i huden, så man ser frisk og lidt sommerbrun ud. Jeg blander den i min natcreme fra Jao Brand. A Hint of Summer, Rudolph Care, 350 kr.

Dette insta-billede er smukt for mig, fordi …

... min familie betyder alt for mig, så der findes intet, der er mere magisk, end når vi er sammen, har det godt og skaber minder. Et billede som dette er et værdifuldt øjeblik, jeg kan fastholde for altid.

insta.jpg

Henriette Pieszak

  • 51
  • Grundlægger og kreativ direktør for Pieszak, Ivy Copenhagen og Tomorrow Denim, som var en af finalisterne til ALT for damernes Guldknap 2020.
  • Tomorrow Denim, der er certificeret med Svanemærket og EU-blomsten, er netop lanceret i stormagasinet Selfridges som et led i deres nye bæredygtighedsstrategi.
  • Henriette Pieszak er gift og mor til en søn og en bonusdatter.
Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Kvinder du skal kende, Hud, Hudpleje, Makeup og Skønhed ifølge...