Sofie Lassen-Kahlke
Her er Sofie Lassen-Kahlkes bedste tip til træt og slidt hud

Her er Sofie Lassen-Kahlkes bedste tip til træt og slidt hud

Se skuespiller Sofie Lassen-Kaklkes bedste budgetvenlige tip til træt og slidt hud. Og så er det ganske gratis.

Sofie Lassen-Kahlke er skuespiller og netop aktuel i showet "City Girls – frækkere i 2'eren". Hun har tidligere delt ud af sine stil-tips til gaderoben og givet os opskriften på "en rigtig mand". Denne gang giver Sofie dig tre skønhedstips på budget, der kan hjælpe dig af med tør vinterhud, give dig bløde læber og smukke øjne.

- Denne mandelolie bruger jeg til at fjerne øjenmakeup. Jeg blander den med lidt vand på en vantrondel og den tager alt. Jeg bruger den også som creme. Om aftenen kommer jeg en masse på kroppen og så vågner jeg med helt blød hud.


Mandelolie fra Matas, 60 kr. hos matas.dk.

- Jeg har mange øjenskygger fra en masse fancy mærker, men det er altid den her, jeg ender med at bruge. Og så kan jeg nærmest lægge makeup i mørke med den, da jeg har brugt den så længe. Den drysser ikke og den holder virkelig godt. Den ligger helt smadret i min toilettaske, men jeg værner om den.


L'Oreal øjenskygge, 83 kr. hos matas.dk  

- Denne lille boks (Lip Balm fra Tromborg, red.), har også boet fast i min toilettaske de sidste tpar år. Egentlig er den mod tørre læber, men jeg bruger den også til tørre knoer og neglebånd. Og så har jeg engang brugt den som hårvoks, af mangel på bedre.Læbepomade fra Tromborg, 125 kr. hos magasin.dk

Sofie Lassen-Kahlkes bedste skønhedstip på budget:
- Jeg synes ikke, at kvinder bliver smukkere af at bruge meget makeup til hverdag. Og det er som om, at man bliver mere hverdagssmuk, hvis man holder pause med makeup og bare lader det naturlige ansigt få lidt luft og sol. Jeg kan altid se på min hud, når jeg i en periode har brugt for meget makeup på arbejdet. Når jeg så prøver at være naturlig og uden makeup, så kan man se, at huden er hærget og i underskud. Så mit fif er: Hold pause med makeuppen.

LÆS OGSÅ: Tina Nikolaisen: Denne olie er mindst lige så god som de dyre

LÆS OGSÅ: 7 Ansigtsmasker der passer til dine behov

LÆS OGSÅ: Skønhedsguide: Brug dine produkter til flere formål

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed