Lotte Mørch stil og hjem
SPONSORERET indhold

Lotte Mørch: "Ikke nok med at de sidder godt, så er de også de første jeans, som jeg har beholdt på, når jeg kommer hjem"

Lotte Mørch, 46 og indehaver af PR bureauet Mørch, mestrer det franske look, og kombinerer klassiske sko med fine detaljer og lækre jeans.

Af: Rikke Jung Larsen Foto: Luka Roné
02. okt. 2017 | Mode | ALT for damerne

Hun bryder sig ikke om at pynte sig for meget, for så føler hun sig som et juletræ.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard: ”De her jeans sidder så perfekt, at jeg købte to par af samme model”

Stil

– Det er svært at beskrive sin egen stil, men jeg falder mest for de enkle og rene snit og elsker det lidt drengede look. Jeg bryder mig ikke om at blive for fin og bruger derfor ikke særlig mange accessories men har fokus på detaljerne og den gode kvalitet.

Kjoler fra MSGM.

Inspiration

– Qua mit job rejser jeg meget, og derfor møder jeg mange spændende mennesker, der både inspirerer og begejstrer mig.

Cardigan, skjorte og jeans fra M.i.h Jeans og sko fra Céline.

Favoritdesigner

– Min favorit designer må være Dorothee Schumacher. Dorothee er en helt unik kvinde, som jeg ser meget op til – ikke blot designmæssigt, men også i forhold til de ting, som hun står for. Hendes mission er at få kvinder til at føle sig både feminine og stærke.

Solbriller fra Chloé, strik fra Stella McCartney og Vanessa Bruno.

Hverdag

– Jeg er for det meste ret afslappet og enkelt klædt, gerne i skjorte og jeans, og så elsker jeg pels hele året rundt.

Fest

– Jeg føler mig hurtigt for fin i kjole og elsker derfor jumpsuits, bukser med vide ben eller en smoking. Det hopper jeg oftest i ved festlige lejligheder.

Herresko fra Robert Clergerie og Repetto.

Igen og igen

– Ballerinaer fra Repetto er uundværlige, og jeg har mange par i alle mulige farver og mønstre. De er mulige at have med i tasken, når fødderne er ømme, eller når jeg har brug for at løbe stærkt.

Jeans

– M.i.h Jeans er klart min favorit. Ikke nok med at de sidder godt, så er de også de første jeans, som jeg har beholdt på, når jeg kommer hjem fra arbejde. De har bare den bedste komfort.

Lotte i sit seneste køb. Velourjakke med leopardprint fra Vanessa Bruno, T-shirt fra Dorothee Schumacher og bukser fra Elin Kling.

Sko

– Jeg er blevet afhængig af herreskoene fra Robert Clergerie, der giver kant til mit look. Til fest vælger jeg altid stiletter, og gerne fra Gianvito Rossi, dem kan jeg danse i hele natten.

Smykker

– Smykker er fantastiske og skal være personlige, dog føler jeg mig hurtigt som et pyntet juletræ, så jeg går derfor altid med få og skifter kun ud med mine farverige perlearmbånd fra Anni Lu, de kan understrege farven i et look.

"Jeg har rigtig mange jumpsuits og jeans. Jeg elsker det afslappede og lidt drengede look både til hverdag og fest." Buksedragter fra M.i.h. Jeans og taske fra Sonia Rykiel.

Tasker

– Sonia Rykiel har nu i flere sæsoner haft den skønneste taske ”Le copain” i deres kollektion. Den er her til sommer lavet i denim, og den er min favorit for tiden.

Armbånd fra Kyoto Tango, øreringe fra Céline, ring fra Marlene Juhl Jørgensen og perlearmbånd fra Anni Lu.

Altid i tasken

– Min mobiltelefon.

Kjole fra Venessa Bruno og skjorte fra MSGM.

Bedste køb

– Der er mange skønne ting i min garderobe, men noget som gør mig glad i hverdagen, er vores malerier. Jeg er specielt glad for vores lille og groteske Kvium-billede, der minder mig om, at ­skønhed er subjektiv.

Tasker fra Chloé og ­Vanessa Bruno, solbriller fra Thierry Lasry.

Fejlkøb

– Et par pink Marc Jacobs støvler, som er helt fantastiske, men som jeg aldrig har fået på. Dog har min datter brugt dem flittigt til udklædning, så måske er det ikke det værste fejlkøb.

"Jeg ser shopping som en fornøjelse, man ikke kan lægge en strategi for. Jeg elsker at blive inspireret og gøre impulskøb." Lotte i jakkesæt fra Vanessa Bruno og loafers fra Joseph.

Altid hos dig

– Da jeg var fattig designstuderende i Paris, sparede jeg sammen til en jakke fra Ann Demeulemester. Den har fulgt mig lige siden, og jeg vil aldrig skille mig aldrig af med den. Den er som et kunstværk, og så gemmer den på mange minder.

Skjorte fra MSGM.

God stil

– Det handler om at være tro mod sig selv og føle sig godt tilpas i det, man har på, men også at gøre sig umage. Kvinder, og mænd for den sag skyld, der hviler i sig selv og tør have deres egen stil, er ofte de mest inspirerende. Det er befriende med personlig smag i en verden, hvor mange løber efter de samme musthave-items.

Et udpluk af Lottes skønhedsfavoritter.

Anbefalet til dig