Pernille Teisbæk: ”For mig er det vigtigt, at en frakke er tidsløs med et twist”
SPONSORERET indhold

Pernille Teisbæk: ”For mig er det vigtigt, at en frakke er tidsløs med et twist”

Stilikonet har skabt vinterens blødeste overtøj i samarbejde med Kopenhagen Fur. Se den her

Af: Kristian Hindø-Lings
02. nov. 2016 | Mode | Eurowoman

Det er ikke mange dage siden, at Pernille Teisbæk udgav sin bog ’Dress Scandinavian’, og nu er der igen nyt fra Danmarks ukronede dronning af stil.

LÆS OGSÅ: Pernille Teisbæk guider: Det er skandinavisk stil for mig

Pernille Teisbæk har designet sit bud på den ultimative vinterfrakke, nemlig en eksklusive minkkåbe i samarbejde med Kopenhagen Fur. Hun har ladet sig Inspireret af filminstruktør Wes Andersons 2001-klassiker, The Royal Tenenbaums, hvor Gwyneth Paltrow spankulerer rundt i den smukkeste karamelfarvede pelsfrakke.

– Jeg har længe været på jagt efter den perfekte pels, og efter et glædeligt gensyn med filmen The Royal Tenenbaums blev jeg inspireret til den pels, som jeg længe har drømt om i den blødeste og dejligste varme karamelfarve, siger Pernille Teisbæk.

De stærke retro-referencer til 70’erne kommer til udtryk i den naturlige minkfarve, det skarpe revers og kåbeformen, som i kombination med buntmagernes håndværk er blevet en nyfortolket klassiker.

– For mig er det vigtigt, at en frakke er tidsløs og klassisk med et twist, men den skal også være praktisk, varm og gerne i en lækker kvalitet, siger Pernille Teisbæk.

Hvordan har du gjort pelsen skandinavisk?

– Jeg har valgt et meget klassisk snit, som gør den anvendelig både til hverdag og fest. Farven har ’camel’-referencer, hvilket gør den mere brugbar og afdæmpet til den skandinaviske stil. Den har en skæv detalje i form af foret, som giver den et uforudsigeligt, personligt og farverigt touch.

 

Hvordan vil du bruge den?

– Jeg vil bruge den hele vinteren, som et slags ’survival kit’ til min hverdagsgarderobe. Den har en opgraderende effekt, som kan give noget krydderi til den ellers mørke vinter.

Pelsen koster 35.000 kr., er lavet i begrænset antal og kan købes hos Holly Golightly.

LÆS OGSÅ: Sådan styler du sæsonens 5 key items

LÆS OGSÅ: Her er den nye model, du skal kende

LÆS OGSÅ: Skoen, du aldrig troede ville blive smart, flytter ind i hverdagsgarderoben