Stella McCartney tager tykt pis på modebranchen i ny kampagnevideo – og vi elsker det
Foto: PR

Stella McCartney tager tykt pis på modebranchen i ny kampagnevideo – og vi elsker det

Hvordan ser det ud bag scenen, når de store spillere producerer deres smukke, æstetiske og historiefortællende kampagner? Se med her, når Stella McCartney tager dig med bag hendes seneste efterårskampagne.

"This film may contain gluten!" er titlen på den 'bag om kampagneskydningen'-film, som Stella McCartney netop har lanceret i forbindelse med hendes efterårskampagne.

LÆS MERE: 9 Instagram-profiler du skal følge, mens de stadig er små

Stjernemodellen Amber Valletta gør sig til, som sundheds-besat modediva og hvisker både "De har ingen mandelmælk her" ind i hendes telefon, får besøg af sangerinde Jess Glynne og en levende ged og spørger fornærmet, om en grøntsagsdip indeholder gluten.

LÆS MERE: Kom til eksklusive Fashion Talks, modefilm og se trends direkte fra catwalken – helt gratis

Så tænker du måske – jamen, hvad skal jeg med det? På bare 1:56 formår instruktør Simon Aboud at fange de største tendenser inden for sundhed, miljø og mode, og kombinerer det på en humoristisk måde. Og det er ikke et tilfælde.

Stella McCartney er veganer og har igennem al sin tid som designer undgået alle former for skind og opbygget et modehus, som skaber smukke tasker, silkekjoler, 'Fur Free Fur'-frakker og uld produceret under ordentlige forhold – uden at være langhåret og keramisk, som der desværre oftest forbindes med sådanne brands.

Flere som hende, tak!

LÆS MERE: DKNY solgt for 650.000.000 $ - her er 5 ikoniske milepæle i brandets historie 

 LÆS MERE: DMI varsler skybrud – sådan holder du dig tør og smart!

LÆS MERE: 3 danske stylister: Det skal du have med i kufferten